Filter uw producten
Pagina 1 van 2

Katia New Cancun

Katia New Cancun is een mooie en bovendien ook lekker stoere draad welke bestaat uit de helft katoen en de helft acryl. Wat meteen opvalt is dat de structuur van deze draad heel wat weg heeft van linnen. Dit Katia garen is bovendien verkrijgbaar in een uitgebreid scala aan kleuren, namelijk zomaar even 29 in totaal. Dit zorgt er voor dat er in principe altijd zonder probleem kan worden gekozen voor een kleur naar wens. In ieder geval, heeft u ook interesse in het bestellen van het garen en zou u dat graag willen doen tegen de meest optimale voorwaarden? Dan hoeft u niet langer te wachten! U bestelt ze namelijk zeer voordelig en heel eenvoudig hier bij Caro’s Atelier in het wol en garen assortiment!

Keuze uit maar liefst 29 verschillende kleuren

De kleuren waarin een bepaald soort garen van het merk Katia verkrijgbaar is, is natuurlijk erg belangrijk. Wat dat betreft zal het u goed doen om te weten dat het Katia New Cancun garen kan worden aangekocht in zomaar even meer dan 29 verschillende kleuren. Of u nu met andere woorden gebruik wenst te maken van lichte, zachte kleuren voor het realiseren van uw projecten of uw voorkeur uitgaat naar wat hardere en meer opvallende kleuren, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Voor welke van de diverse kleuren uit het assortiment u uiteindelijk ook zal kiezen, u zult steeds kunnen vaststellen dat ze een meerwaarde zullen vormen voor al uw creaties.

Wasbaar op een temperatuur van maximum 30 graden

Voordat u over gaat tot het kopen van een bepaald garen zult u natuurlijk ook even stil willen blijven staan bij de manier waarop ze precies kan worden gewassen. Op dit vlak hebben we goed nieuws voor u, want wanneer u kiest voor het aanschaffen van het Katia New Cancun garen kunt u deze perfect wassen in de wasmachine op een temperatuur van maximum 30 graden. U moet er wel rekening mee houden dat het garen slechts licht kan worden gestreken. Toch zorgt het feit dat ze gewoon in de wasmachine kan voor een extra troef welke is verbonden aan dit garen.

Waarom uw New Cancun garen bij ons bestellen?

Gaat u ook het New Cancun bestellen? Dan is het altijd een aanrader om dat bij ons te doen! Niet alleen maken wij het voor u mogelijk om een keuze te maken uit een ruim aanbod aan verschillende kleuren, daarnaast geniet u ook steeds van een zeer interessante aankoopprijs. Tel daar ook nog een snelle verzending en een gratis levering bij op vanaf een bestelbedrag van minimum 45 euro en het mag duidelijk zijn dat ook u, uw Katia New Cancun garen het beste aankoop hier bij Caro's Atelier!