Filter uw producten

Pagina 1 van 2

Knuffeldekens

Eigenlijk zou elk kind de beschikking moeten hebben over een leuk knuffeldeken. Hoe fijn een gewoon knuffeldekentje ook mag zijn, het wordt altijd nog net wat extra bijzonder op het ogenblik dat u het zelf heeft gemaakt. Dat is zonder probleem mogelijk met één van de verschillende garenpakketten voor knuffeldekens welke zijn terug te vinden in het assortiment hier bij Caro's Atelier. Wilt u dus met andere woorden ook graag een creatie als deze maken? Dan nodigen we u graag uit om even een kijkje te nemen in ons ruime assortiment.

De voordelen van zelf een knuffeldeken maken

Het spreekt voor zich dat u er ook uitstekend voor zou kunnen kiezen om gewoon een knuffeldeken te kopen in een winkel. Dat is inderdaad perfect mogelijk, alleen is het wel zo dat een dergelijk deken vaak niet zo goedkoop is. Daarnaast is het ook nog eens zo dat u op deze manier niet de voldoening heeft die u wel zult ondervinden op het ogenblik dat u het knuffeldeken zelf heeft gemaakt. Dit laatste is absoluut een belangrijk voordeel om rekening mee te houden. Een creatie die u zelf heeft gemaakt wordt veel meer gekoesterd. Dit niet alleen door uzelf, maar ook door de persoon die er gebruik van gaat maken.

Bovenstaande maakt het in ieder geval duidelijk dat het zelf haken van een knuffeldeken heel wat interessante voordelen met zich meebrengt. Veel mensen zijn bijvoorbeeld ook op zoek naar een mooi geschenk om cadeau te doen aan vrienden of familie die bijvoorbeeld net ouders zijn geworden. Ook in dat geval kan het de moeite waard zijn om zelf een leuk knuffeldekentje te maken en deze als geschenk te geven. In het bijzonder wanneer u graag creatief bezig bent is dit absoluut een mogelijkheid die het overwegen waard is.

Keuze uit tal van verschillende garenpakketten

Het ene knuffeldeken is natuurlijk het andere niet. In de praktijk is het hier bij Caro's Atelier dan ook mogelijk om een keuze te maken uit een groot aantal verschillende garenpakketten om knuffeldekens mee te realiseren. In eerste instantie kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een leuk dekentje te maken met het design van een pinguïn of een ooievaar. Daarnaast is het eveneens mogelijk om een dekentje met een zwaan, een flamingo of een rendier te maken. Bent u eerder op zoek naar een mogelijkheid om bijvoorbeeld een knuffeldekentje in de sfeer van Kerstmis te maken? Ook dan zult u alleen maar kunnen vaststellen dat er daar in ons aanbod meer dan voldoende mogelijkheden voor zijn terug te vinden.

Ga zelf aan de slag met het haken van een knuffeldeken

Het zelf haken van een knuffeldeken hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn, in tegendeel. Op het ogenblik dat u er voor kiest om één van de verschillende garenpakketten voor het maken van een knuffeldekentje bij ons te bestellen zult u kunnen vaststellen dat u in één klap over bijna alles komt te beschikken waar u nood aan heeft. We zeggen bijna alles, want er zijn vaak wel nog extra benodigdheden die u zult moeten bestellen. Denk op dit vlak bijvoorbeeld soms aan een boek waar patronen in zijn terug te vinden. Daarnaast is het ook mogelijk dat u voor uw knuffeldekentje de nodige vulling moet aanschaffen. Ook voor het bestellen van deze vulling bent u hier bij ons echter zonder probleem aan het juiste adres.

Een zelfgemaakt knuffeldekentje vormt een erg leuk geschenk

U kunt er voor kiezen om aan de slag te gaan met een garenpakket voor het maken van een knuffeldekentje voor uw eigen kinderen of kleinkinderen, maar het is ook mogelijk om ze te maken en vervolgens als geschenk te geven aan iemand uit bijvoorbeeld uw vriendenkring of familie. In dit geval zult u meteen kunnen vaststellen dat het knuffeldeken zeer warm onthaald zal worden. Dit niet alleen omdat ze er ongetwijfeld erg goed uit zal zien, maar ook omdat u er zelf behoorlijk wat tijd en moeite in heeft geïnvesteerd. Menig aantal mensen vinden het fijn wanneer iemand de nodige moeite onderneemt om tot een mooi en persoonlijk geschenk te komen. Geldt dat ook voor u? In dat geval is het meer dan de moeite waard om er voor te kiezen om zelf aan de slag te gaan met het maken van een mooie knuffeldeken.

Ontvang gratis verzending vanaf een bestelwaarde van 49 euro

Het bestellen van één of misschien zelfs meerdere haakpakketten voor het maken van een knuffeldeken hier bij Caro's Atelier zorgt er voor dat u kunt rekenen op tal van extra voordelen. In eerste instantie is het zo dat u altijd bent verzekerd van een bijzonder interessante prijs. Dit maakt het mogelijk om het gewenste nachtdeken zomaar op een financieel nog interessantere manier te realiseren. Wist u dat u bovendien bij ons ook nog eens aanspraak kunt maken op gratis levering van uw bestelling? Dit is mogelijk vanaf een bestelbedrag van 49 euro!

✅ Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 21:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:00.

✅ Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 21:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag* nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 17:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Wij bieden een keuze aan voor een latere verzending of voor het gratis annuleren van uw order. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:00.

*Dit geldt niet voor het weekend.

✅ Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable, Lang Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:00. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

✅ Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.7 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.