Filter uw producten

Pagina 1 van 1

Jellina Creations

Bent u iemand die graag creatief bezig is met het maken van de meest uiteenlopende creaties? In dat geval is het zeker de moeite waard om even kennis te maken met de tal van verschillende Jellina Creations garenpakketten die in ons assortiment zijn terug te vinden. Met deze haakpakketten is het mogelijk om tal van leuke artikelen te maken. Klinkt dit bij u eveneens als muziek in de oren? Dan hoeft u niet verder meer te zoeken. Hier in ons assortiment kunt u de leukste garenpakketten van deze collectie bestellen en dat tegen een erg mooie prijs.

Laat uw creativiteit spreken met deze garenpakketten

Veel mensen houden er in hun vrije tijd van om zelf tal van leuke creaties te maken. Dat is op verschillende manieren mogelijk waaronder door gebruik te maken van één (of meerdere) van de garenpakketten die deel uitmaken van het aanbod van Jellina Creations hier bij Caro's Atelier. Op het ogenblik dat u zo'n garenpakket in huis heeft gehaald beschikt u over (bijna) al het nodige om meteen aan de slag te kunnen gaan. U moet er alleen wel bij stil blijven staan dat er op de pagina van het garenpakket in kwestie altijd wordt aangegeven welke extra artikelen er mogelijks nog in huis gehaald moeten worden. Door dit op voorhand goed te controleren voorkomt u vervelende verrassingen bij het ontvangen van uw bestelling.

Maak de opvallendste creaties met Jellina Creations

De garenpakketten welke deel uitmaken van deze collectie staan er om bekend de basis te vormen voor tal van verschillende, opvallende creaties. U kunt door gebruik te maken van deze garenpakketten de meest uiteenlopende artikelen maken. Het gaat hierbij niet alleen om een kleurrijk deken in de meest opvallende kleuren, maar wat ook te denken van een eigenzinnige sjaal? Daarnaast is het ook mogelijk om een bijzondere tas te maken welke u met alle plezier zult meenemen tijdens (bijvoorbeeld) het winkelen.

Bekijk goed van welk patroon er gebruik wordt gemaakt

Op het ogenblik dat u één van de voorgestelde garenpakketten wenst te gebruiken is het altijd van belang om goed te kijken naar het type patroon waar gebruik van wordt gemaakt. Het is namelijk mogelijk dat u hiervoor een bepaald boek dient te kopen. In het bijzonder wanneer u snel aan de slag wenst te gaan met het bestelde pakket spreekt het voor zich dat u op voorhand ook al het nodige boek met patronen in huis zult willen halen. Op de pagina van het gekozen pakket van Jellina Creations wordt altijd duidelijk aangegeven van welk patroon er gebruik wordt gemaakt. Ook hier hoeft u dus beslist niet lang naar te zoeken.

Wees aandachtig voor eventuele extra benodigdheden

Het is niet alleen mogelijk dat u een bepaald patronenboek dient bij te bestellen met het gekozen garenpakket, daarnaast kunnen er ook nog tal van andere extra benodigdheden zijn vereist. Denk op dit vlak bijvoorbeeld aan een geschikte haaknaald, maar ook aan een wolnaaldenset. Heeft u eveneens nood aan deze extra benodigdheden? In dat geval is het altijd een aanrader om er voor te kiezen om deze meteen bij te bestellen hier bij Caro's Atelier!

Plaats ook uw bestelling vandaag nog!

Bent u ook wel geïnteresseerd in één van de verschillende Jellina Creations garenpakketten die zijn terug te vinden in ons assortiment hier bij Caro's Atelier? Kunt u dan ook al niet wachten om één van deze pakketten te kopen? In dat geval kunt u ze nu bestellen uit ons assortiment! Door over te gaan tot het bij ons aanschaffen van één van deze artikelen bent u niet alleen verzekerd van een snelle levering, daarnaast kunt u ook steeds genieten van een erg interessant prijskaartje. Bovendien is het ook nog eens zo dat onze bestellingen vanaf een bestelbedrag ter waarde van minimum 49 euro gratis worden geleverd.

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 21:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:00.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 21:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag* nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 17:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Wij bieden een keuze aan voor een latere verzending of voor het gratis annuleren van uw order. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:00.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable, Lang Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:00. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.7 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.