Filter uw producten


Pagina 1 van 4

Lang Yarns Jawoll Superwash

Het Lang Yarns Jawoll Superwash garen is een klassiek sokkengaren dat is gemaakt van 75 procent wol evenals 25 procent polyamide. Deze sokkenwol staat onder meer bekend omwille van het feit dat ze superwash is behandeld. Deze behandeling zorgt er voor dat ze zonder probleem in de wasmachine kan worden gestopt. Dat is uiteraard niet alles, want ook de kwaliteit van dit garen zit helemaal goed en ook de zachte textuur zal u ongetwijfeld weten te overtuigen. Denkt u er ook aan om over te gaan tot het kopen van dit fantastische garen, maar wilt u dat wel kunnen doen tegen de meest interessante prijs? Dan helpen wij van Caro's Atelier u graag verder bij het aanschaffen van wol en garen!

Klosje polyamide naaigaren in het midden van de bol

Bij het kopen van een bol Lang Yarns Jawoll Superwash garen zult u kunnen vaststellen dat er in het midden een klosje polyamide naaigaren is terug te vinden. Deze heeft altijd dezelfde kleur als de bol zelf. Dit polyamide naaigaren is belangrijk omdat ze het mogelijk maakt om de sok te kunnen verstevigen bij de tenen en de hiel. Bovendien is het ook mogelijk om er mee te stoppen. Dit gezegd zijnde is het zeker niet zo dat u met dit garen alleen maar sokken kunt maken, in tegendeel. U maakt er dan ook de leukste vesten, truien evenals accessoires mee.

De eigenschappen van Lang Yarns Jawoll Superwash

Het Lang Yarns Jawoll Superwash garen beschikt over verschillende eigenschappen. In eerste instantie wordt het aangeraden om gebruik te maken van dit garen in combinatie met een naald met een dikte van 2,5 à 3,5 mm. Eén bol van dit type garen beschikt over een gewicht van 50 gram en heeft een totale lengte van ongeveer 210 meter aan draad. Wilt u graag een trui met maat M maken met behulp van dit garen? Dan heeft u daarvoor nood aan 9 bollen. Voor het maken van een paar sokken heeft u voldoende aan twee stuks. Tot slot is er nog de stekenverhouding van het garen welke 10 x 10 = 30 steken x 41 naalden bedraagt.

Haal nu Jawoll Superwash garen in huis!

Wilt u ook graag een mooi en kwalitatief sokkengaren in huis halen waar u ook nog andere creaties mee kunt maken? In dat geval is het zeker de moeite waard om even te bekijken of het Jawoll Superwash garen mogelijks niet iets is voor u. Dit Lang Yarns garen kunt u bij ons in ieder geval bestellen tegen een zeer interessant prijskaartje. Dat is echter nog niet alles, want daarnaast garanderen wij ook steeds een bijzonder snelle levering. Heeft u, uw bestelling geplaatst voor 21:00 uur? Dan zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat uw pakje nog dezelfde dag op de post gaat! Wilt u dus met andere woorden ook graag aan de slag met het Lang Yarns Jawoll Superwash garen? Aarzel dan niet langer en bestel ze nu tegen de meest interessante voorwaarden hier bij Caro's Atelier!