Filter uw producten

Pagina 1 van 2

Scheepjes Stone Washed XL

Het valt meteen op dat het Scheepjes Stone Washed XL garen over een stoere uitstraling beschikt. Deze wordt veroorzaakt door een echte jeanslook. Dit gezegd zijnde is het echter wel zo dat dit garen beschikt over een opvallend zacht karakter. Dit garen bestaat dan ook uit een combinatie van 70 procent katoen en 30 procent acryl. Dit zorgt er voor dat creaties die worden gemaakt van dit garen lekker licht zijn om te dragen. Daarnaast is het ook nog eens zo dat het garen er om bekend staat zeer duurzaam te zijn waardoor u er gedurende een lange termijn van kunt genieten. Spreken deze verschillende eigenschappen u ook wel aan en wilt u er graag daarom voor kiezen om over te gaan tot het bestellen van het garen uit de Scheepjes Stone Washed XL lijn? Dan helpen wij u hier bij Caro's Atelier graag verder met het kiezen van wol en garen!

Aanbevolen naalddikte van 5 mm

Gebruikmaken van het garen uit de Scheepjes Stone Washed XL lijn gebeurt bij voorkeur door middel van een naald die beschikt over een dikte van 5 mm. De stekenverhouding die van toepassing is bij dit garen bedraagt 10 x 10 centimeter = 14 steken x 19 naalden. Eén bol van het garen is goed voor een gewicht van 50 gram en daarmee een lengte van 75 meter aan draad. Bovendien spreekt het voor zich dat u ook graag zult willen weten hoe u dit Scheepjes garen nu precies het beste kunt onderhouden. Wat dit betreft is het de moeite waard om er bij stil te blijven staan dat ze gewoon in de wasmachine kan worden gestopt. U kunt ze dan ook op deze manier wassen op een temperatuur van maximum 40 graden.

Keuze uit 36 verschillende kleuren

De ene kleur is natuurlijk de andere niet. Eén van de eerste zaken waar mensen doorgaans aan denken op het ogenblik dat ze een bepaald project gaan realiseren met behulp van het Scheepjes Stone Washed XL garen is natuurlijk de kleur waar deze over dient te beschikken. Wat dat betreft zal het u dan ook goed doen om te weten dat er een keuze kan worden gemaakt uit zomaar even 36 verschillende tinten. Dit betekent dat u niet alleen neutrale en lichte projecten kunt maken met dit garen, ook wanneer u eerder een liefhebber bent van een wat meer opvallende stijl is dat uiteraard geen enkel probleem. In het assortiment met kleuren zijn diverse namen terug te vinden waaronder bijvoorbeeld 'Moon Stone' evenals 'Smokey Quartz'.

Wanneer gebruikmaken van Scheepjes Stone Washed XL?

De combinatie van het zachte karakter en stoere uiterlijk van Scheepjes Stone Washed XL zorgt er voor dat dit garen zich leent voor het maken van de meest uiteenlopende creaties. Buiten het feit dat dit een werkelijk zeer interessant garen is voor bijvoorbeeld amigurumi's is het daarenboven ook nog eens zo dat u er bijvoorbeeld zachte, mooie dekentjes mee kunt maken. Bent u eerder iemand die van plan is om een fijne omslagdoek te maken en zoekt u daarvoor nog naar een interessant garen? Ook in dat geval is daarvoor kijken in de richting van Stone Washed XL zeker en vast een aanrader te noemen! In ieder geval mag het duidelijk zijn dat u met dit uitnodigende garen heel wat verschillende richtingen uit kunt.

Besteld voor 21:00 uur? Vandaag nog verzonden!

Wij van Caro's Atelier vinden het altijd belangrijk om onze klanten over de hele lijn te voorzien van de meest interessante voorwaarden voor wat het bestellen van het Scheepjes Stone Washed XL garen betreft. Het betreft hier immers natuurlijk een geweldig garen waar heel veel verschillende mensen interesse in hebben. Geldt dat ook voor u en denkt u er over na om dit garen bij ons te bestellen? In dat geval zorgen wij er niet alleen voor dat u deze in huis kunt halen tegen een zeer interessante prijs, daarnaast wordt elke bestelling ook nog eens razend snel verzonden. Een order die bij ons binnenkomt voor 21:00 uur gaat doorgaans altijd dezelfde dag nog op de post. Dat is natuurlijk bijzonder interessant voor mensen die niet meer kunnen wachten en meteen met het garen van start willen gaan!

Geniet van gratis verzending vanaf 45 euro!

Wilt u graag dat uw Scheepjes Stone Washed XL garen gratis naar u thuis wordt verzonden? Dat kan! Wij maken het voor onze klanten mogelijk om aanspraak te maken op gratis verzending vanaf het ogenblik dat men een bestelling plaatst ter waarde van minimum 45 euro. In het bijzonder wanneer u graag verschillende soorten garen wenst aan te schaffen om mee aan de slag te gaan is het dan ook steeds de moeite waard om deze niet individueel, maar wel samen te bestellen. Op deze manier voorzien we u namelijk graag van gratis verzending waardoor u kunt rekenen op nog meer financieel voordeel!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 21:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:00.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 21:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag* nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 17:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Wij bieden een keuze aan voor een latere verzending of voor het gratis annuleren van uw order. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:00.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable, Lang Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:00. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.7 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.