Filter uw productenPagina 1 van 3

Durable Cosy Fine

Het Durable Cosy Fine is een luchtig combinatiegaren welke is gemaakt van katoen en acryl. Bovendien kunt u meteen bij het bekijken van het assortiment vaststellen dat dit garen verkrijgbaar is in zomaar even meer dan 35 verschillende, prachtige tinten. In principe is de Durable Cosy Fine de dunnere variant van het Durable Cosy garen. De dunnere textuur zorgt er voor dat ze geschikt is om te gebruiken met naalden die over een dikte beschikken van 4 mm. Op deze manier leent dit garen zich in het bijzonder voor maken van tal van verschillende, zomerse creaties. Het gaat hierbij niet alleen om vesten, maar ook om omslagdoeken. In ieder geval, bent u ook van plan om over te gaan tot het kopen van garen uit de Cosy collectie? Dan is het zonder meer de moeite waard om even een duik te nemen in het assortiment wol en garen hier bij Caro's Atelier!

Keuze uit meer dan 35 prachtige tinten

In de collectie zijn zomaar even meer dan 35 verschillende kleuren terug te vinden. Dit zorgt er voor dat u het gewenste garen steeds kunt bestellen in een kleur naar keuze. Bent u van plan om voor uw creatie(s) gebruik te maken van een licht garen of wilt u liever gebruikmaken van hardere kleuren? In beide gevallen zult u kunnen vaststellen dat er in de Durable Cosy Fine lijn meer dan voldoende verschillende opties zijn terug te vinden om aan ieders verwachtingen tegemoet te kunnen komen. U maakt dan ook onder meer een keuze tussen Cosy Fine White, Cosy Fine Bordeaux, Cosy Fine Light Purple en Cosy Fine Teal. Het mag dan ook duidelijk zijn, welke kleur(en) u ook in gedachte mag hebben voor het Durable garen dat u uit de collectie wenst te kopen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden hier bij Caro's Atelier!

Prima te combineren met ander garen

Op het ogenblik dat u de kleuren gaat bekijken waarin het Durable Cosy Fine garen allemaal verkrijgbaar is zult u meteen kunnen vaststellen dat deze prima aansluiten op de kleuren van andere garens. Dit zorgt er voor dat u bijvoorbeeld zonder probleem het garen kunt combineren met garen uit andere lijnen zoals Durable Coral, Cosy en Glam. Het spreekt voor zich dat u op deze manier de meest uiteenlopende en unieke creaties kunt realiseren. In ieder geval mag het duidelijk zijn, ondanks het feit dat het garen over tal van uitstekende kenmerken beschikt kan het in de praktijk zeker de moeite waard zijn om ze te combineren met garens die afkomstig zijn uit tal van andere collecties.

De eigenschappen van het Durable Cosy Fine garen

Vooraleer u over gaat tot het kopen van garen uit de collectie is het vanzelfsprekend dat u over een goed beeld zult willen beschikken met betrekking tot de eigenschappen waar dit garen over beschikt. In eerste instantie dient er gebruik te worden gemaakt van naalden met een naalddikte van tussen de 4 & 4,5 mm voor het maken van allerhande creaties met behulp van dit garen. Eén bol van het Durable Cosy Fine garen kent een gewicht van 50 gram en is goed voor ongeveer 105 meter aan draad. Wilt u door gebruik te maken van dit garen een mooie trui maken van maat 40? In dat geval moet u er rekening mee houden dat er daarvoor ongeveer 11 bollen zijn vereist. De stekenverhouding van dit garen is 10 x 10 centimeter = 16 steken x 22 naalden.

Geschikt voor het realiseren van verschillende creaties

Het Durable Cosy Fine garen leent zich uitstekend voor het maken van verschillende, zomerse creaties. In de praktijk wordt er dan ook vaak voor gekozen om gebruik te maken van dit garen voor bijvoorbeeld het maken van een mooi omslagdoek. Het spreekt echter voor zich dat dit niet de enige creatie is die kan worden gerealiseerd met dit type garen. Wat bijvoorbeeld ook te denken van het maken van een leuke vest? Het mag in ieder geval duidelijk zijn, u kunt met het garen dat deel uitmaakt van de collectie heel wat verschillende richtingen uit!

Bestel uw Durable Cosy Fine garen voordelig hier bij Caro's Atelier!

Hebben de genoemde voordelen die betrekking hebben tot het garen u ondertussen ook wel weten te overtuigen? In dat geval zult u er waarschijnlijk aan denken om dit type garen te kopen om er de mooiste creaties mee te gaan maken. Wanneer dat inderdaad het geval is bent u daarvoor hier bij Caro's Atelier met absolute zekerheid aan het juiste adres. Niet alleen maken wij het mogelijk voor onze klanten om het garen uit de collectie te kopen tegen een zeer interessante prijs, daarnaast heeft u ze ook nog altijd snel in huis! Orders die worden geplaatst voor 21:00 uur 's avonds versturen we bijvoorbeeld dezelfde dag nog! Heeft u ook nog nood aan ander garen en plaatst u bijgevolg een bestelling met een waarde van minimum 45 euro? In dat geval bieden we u ook nog eens gratis verzending aan! Al deze verschillende voordelen maken het in ieder geval duidelijk, het kopen van uw Durable Cosy Fine garen is altijd de moeite waard hier bij Caro's Atelier!