Filter uw productenPagina 1 van 4

Breipatronen

Op het ogenblik dat u een bepaald kledingstuk of bijvoorbeeld een woonaccessoire wenst te maken spreekt het voor zich dat u daarvoor nood zult hebben aan een bepaald breipatroon. Breipatronen bestaan vandaag de dag in de meest uiteenlopende uitvoeringen. Wat eveneens interessant is om te weten is dat u hier in het aanbod van Caro's Atelier de mogelijkheid heeft om heel wat van deze patronen helemaal gratis af te halen. Dit betekent dat u op deze manier de beste en mooiste creaties kunt maken zonder dat u daarbij rekening moet houden met extra kosten. Wilt u ook graag meer ontdekken over de patronen om te breien die wij aan onze klanten kunnen voorstellen? Dat is perfect mogelijk hier op deze pagina!

Altijd een creatie die zal voldoen aan uw verwachtingen

Of u nu van plan bent om kledingstukken of bepaalde woonaccessoires te maken, in allebei deze gevallen spreekt het voor zich dat u de beschikking zult moeten hebben over duidelijke breipatronen. Op het ogenblik dat deze niet voor handen zijn wil dat wel eens een behoorlijk probleem zijn. Veel mensen denken echter om een bepaalde reden dat ze voor het kunnen gebruiken van dergelijke patronen een bepaalde som geld moeten betalen. Uiteraard zijn er breipatronen op de markt terug te vinden die niet gratis zijn, maar er zijn ook absoluut heel wat gratis alternatieven beschikbaar. Een ruime selectie daarvan kunt u terugvinden in ons aanbod.

Maak zelf een leuke sjaal en / of muts!

Wanneer de herfst zich laat voelen is het niet meer dan normaal dat mensen enkele extra accessoires uit de kast halen. De eerste die dan tevoorschijn komen zijn natuurlijk de muts en de sjaal. Bent u wel eens toe aan een nieuw exemplaar? In dat geval hoeft u daarvoor niet perse naar de winkel te gaan. Indien u reeds over een beetje ervaring met breien beschikt is het namelijk ook gewoon mogelijk om de sjaal en muts zelf te maken. Hiervoor zijn er verschillende gratis breipatronen in ons assortiment terug te vinden. Het spreekt bovendien voor zich dat het zelf maken van een sjaal of een muts op deze manier erg eenvoudig wordt.

Wat kunt u nog allemaal zelf maken?

Het spreekt voor zich dat er tegenwoordig heel veel verschillende soorten breipatronen bestaan. Dit betekent in de praktijk dat u absoluut niet alleen maar standaard accessoires of kledingstukken kunt maken. Wat bijvoorbeeld ook te denken van een speciale omslagdoek? Of misschien wilt u wel graag een armbandje voor uzelf of voor een vriend of vriendin maken? Ook in dit geval zijn er tal van verschillende breipatronen voor handen waar u een keuze uit kunt maken. Op basis van de aangegeven informatie spreekt het voor zich dat het perfect mogelijk is om een beetje te spelen met bijvoorbeeld de kleuren die worden gebruikt. Op deze manier wordt elke creatie die u gaat maken in zekere zin toch een beetje (extra) uniek.

In ons aanbod zijn zeer veel verschillende patronen terug te vinden die u kunnen helpen bij het realiseren van een mooi, uniek kledingstuk of woonaccessoire. Buiten de reeds aangehaalde artikelen is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een leuke damesspencer te maken. Wat bovendien ook te denken van een poncho? Breken de feestdagen alweer aan en wilt u graag op een unieke manier een stukje van de kerstboom decoreren? In dat geval is het zelfs mogelijk om kerstballen met kabel te maken. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, u kunt het zo gek niet bedenken of u kunt het maken met de patronen uit ons assortiment!

Maak zelf ook de leukste en meest kleurrijke kousen

Eén van de kledingstukken die we eigenlijk allemaal wel (regelmatig) dragen zijn natuurlijk kousen! Omdat iedereen er nood aan heeft (zeker tijdens bijvoorbeeld de koude wintermaanden) kiezen steeds meer mensen er voor om deze zelf te maken. Ook hiervoor zijn er hier op deze website heel veel uiteenlopende breipatronen terug te vinden. Deze patronen kunnen er voor zorgen dat u de meest uiteenlopende kousen kunt maken. Wilt u graag flashy gele kousen maken of bent u eerder te vinden voor wat meer ingetogen licht blauwe kousen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden!

Ontdek ook de 'Outdoor Patronenposter'

In ons aanbod hier bij Caro's Atelier is ook een speciale 'Outdoor Patronenposter' terug te vinden. Het betreft hier eigenlijk een poster en patronenboek in één. Deze poster is niet alleen uitstekend geschikt om op te hangen, daarnaast beschikt ze ook nog eens over vier fantastische patronen aan de achterzijde. Het in huis halen van deze poster zorgt er voor dat u niet alleen maar hand- en beenverwarmers kunt bestellen, wat bovendien ook te denken van een muts/col & sjaal? Of misschien wilt u wel graag een fijne tas voor uzelf maken? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden wanneer u er voor kiest om de Outdoor Patronenposter te bestellen. Deze is natuurlijk verkrijgbaar tegen een zeer interessante prijs.

Gratis breipatronen downloaden

Wilt u ook graag zelf creatief aan de slag gaan en bent u daarvoor nog op zoek naar tal van interessante breipatronen? In dat geval zult u kunnen vaststellen dat u hier op onze website heel wat interessante breipatronen kunt downloaden. Voor het downloaden van deze patronen worden natuurlijk helemaal geen kosten in rekening gebracht. Dit betekent dat u er zoveel kunt downloaden als u zelf wilt. Op deze manier beschikt u meteen over een zeer handig hulpmiddel voor wat het realiseren van uw favoriete artikelen betreft!

✅ Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 21:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:00.

✅ Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 21:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag* nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 17:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Wij bieden een keuze aan voor een latere verzending of voor het gratis annuleren van uw order. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:00.

*Dit geldt niet voor het weekend.

✅ Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable, Lang Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:00. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

✅ Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.7 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.