Pagina 1 van 3

Borduurpakket bloemen

Bloemen mogen eigenlijk nooit in een woning ontbreken. Niet alleen zien bloemen er vaak leuk en kleurrijk uit, daarnaast geven ze ons ook nog eens een vrolijk gevoel. Wat zou u er van denken mocht u verschillende mooie creaties voor in uw huis met bloemen in de hoofdrol zelf kunnen maken? Onmogelijk? Absoluut niet! Door het kopen van een borduurpakket bloemen uit ons aanbod hier bij Caro's Atelier kunt u in een handomdraai de leukste creaties maken. Dit niet alleen op een eenvoudige, maar ook op een financieel interessante manier.

Keuze uit verschillende borduurpakketten bloemen

Bent u ook wel geïnteresseerd in het kopen van een borduurpakket met bloemen? In dat geval zult u kunnen vaststellen dat er in ons aanbod heel wat verschillende mogelijkheden zijn terug te vinden. Zo kunt u er zelf voor kiezen om een mooie afwerking voor uw kussen te borduren. Bent u iemand die graag een leuk tafelkleed ziet met bijvoorbeeld viooltjes? Ook in dat geval zult u kunnen vaststellen dat u een dergelijk tafelkleed zonder probleem zelf kunt maken. Ga dus absoluut eens zelf aan de slag met één van onze mooie borduurpakketten met bloemen.

Bestel uw borduurpakket bloemen vandaag nog!

Iedereen vindt het stiekem wel fijn om bepaalde decoratieve artikelen in huis te hebben waarbij bloemen centraal staan. Geldt dat ook voor u? Bent u bovendien iemand die er van houdt om te borduren? In dat geval hoeft er u echt helemaal niets in de weg te staan om één van onze prachtige borduurpakketten te ontdekken. Plaatst u een totale bestelling bij ons ter waarde van minimum 59 euro? In dat geval zult u steeds kunnen vaststellen dat er voor het versturen van uw bestelling geen verzendkosten in rekening zullen worden gebracht. Op deze manier wordt het bestellen van uw borduurpakket zomaar nog interessanter!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 17:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:30.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 17:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 16:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:30.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:30. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.5 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.