Filter uw producten

Pagina 1 van 3

Durable Cosy

Het garen welke is terug te vinden in de Durable Cosy lijn bestaat uit 50 procent katoen en 50 procent acryl. Dit garen is geschikt om te gebruiken voor naalden met een dikte van tussen de 5 & 7 mm. Het toevoegen van het acryl aan deze combinatie zorgt er voor dat het garen over een lekker licht, maar tegelijkertijd toch stevig karakter komt te beschikken. Hierdoor leent ze zich perfect voor het haken evenals breien van home deco evenals allerhande accessoires. Bent u ook van plan om voor uw creaties gebruik te gaan maken van het garen dat is terug te vinden in de collectie? In dat geval is het ongetwijfeld de moeite waard om even kennis te maken met het ruime aanbod met betrekking tot wol en garen hier bij Caro's Atelier!

Verschillende creaties maken met Durable Cosy garen

Het Durable Cosy garen staat er om bekend over een bijzonder veelzijdig karakter te beschikken. Het feit dat ze niet alleen over een lekker licht, maar bovendien ook over een stevig karakter beschikt zorgt er voor dat ze kan worden gebruikt voor het realiseren van de meest uiteenlopende creaties. Dit betekent in de praktijk dat het garen zowel kan worden gebruikt voor het haken evenals breien van bijvoorbeeld home deco, maar ook van de meest uiteenlopende accessoires. Bent u eerder op zoek naar een garen om een mooie omslagdoek of een leuke tas mee te maken? Ook in al deze gevallen zult u kunnen vaststellen dat kiezen voor dit garen alle verwachtingen zal weten in te lossen!

Keuze uit 39 verschillende kleuren

Eén van de eerste zaken waar u ongetwijfeld aan denkt op het ogenblik dat u een bepaald type garen gaat bestellen is de kleur waar het garen in kwestie over dient te beschikken. Wat dat betreft zult u kunnen vaststellen dat er in de Durable Cosy lijn zomaar even meer dan 39 verschillende kleuren zijn terug te vinden. Deze kleuren zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende tinten waardoor ze perfect tegemoet zullen weten te komen aan ieders verwachtingen. Of u nu met andere woorden graag voor uw creaties gebruik wenst te maken van een lichte, neutrale kleur of u eerder de voorkeur geeft aan wat hardere exemplaren, het behoort allemaal tot de mogelijkheden met het merk Durable. Op deze manier wordt er voor gezorgd dat gebruikmaken van het garen uit deze collectie steeds de moeite waard is, ongeacht welke kleur u in eerste instantie in gedachten heeft!

De kenmerken van deze collectie

Vooraleer over te gaan tot het aanschaffen van garen uit de Durable Cosy collectie is het uiteraard ook altijd interessant om u bewust te zijn van de precieze eigenschappen waar het garen in kwestie over beschikt. Specifiek voor de Cosy lijn geldt dat u er goed aan doet om rekening te houden met een naalddikte van tussen de 5 & 7 mm. Eén bol van dit garen heeft bovendien een gewicht van 50 gram en is goed voor ongeveer 66 meter aan draad. Bent u van plan om een trui te maken met maat 40? In dat geval dient u er rekening mee te houden dat u daarvoor ongeveer 13 bollen nodig heeft. De stekenverhouding bij dit garen is 10 x 10 centimeter = 14 steken x 20 naalden. U dient er rekening mee te houden dat creaties die tot stand zijn gekomen met behulp van het garen machinewasbaar zijn tot een temperatuur van 40 graden. De creaties mogen niet in de wasdroger.

Bestel ook uw Durable Cosy garen nu tegen de beste prijs!

Hebben alle voordelen die zijn verbonden aan het Durable Cosy garen u weten te overtuigen en wilt u bijgevolg ook zelf overgaan tot het bestellen van dit fantastische garen? Dat is perfect mogelijk hier bij Caro's Atelier! Wanneer u reeds een blik heeft geworpen op het assortiment met dit garen zal het meteen duidelijk zijn geworden dat ze verkrijgbaar is in de meest uiteenlopende kleuren. Dat is echter niet alles, want daarnaast maken wij het voor onze klanten ook mogelijk om het garen te bestellen tegen een zeer interessante prijs. Heeft u het garen uit de collectie snel nodig? Ook dat is perfect mogelijk. Een bestelling die wordt geplaatst voor 21:00 uur wordt namelijk dezelfde dag nog verstuurd!

Gratis verzending van uw bestelling vanaf 45 euro!

Veel mensen worden enigszins afgeschrikt om hun garen, bijvoorbeeld uit de Cosy lijn online te bestellen omdat ze vrezen dat hoge verzendkosten de totale kostprijs van hun bestelling aanzienlijk zullen beïnvloeden. Deze vrees is absoluut nergens voor nodig, althans niet wanneer u er voor kiest om uw bestelling te plaatsen hier bij Caro's Atelier. Niet alleen brengen wij standaard zeer scherpe verzendkosten in rekening voor het versturen van dit garen, daarnaast is het ook nog eens zo dat u vanaf een totale orderwaarde van 45 euro kunt rekenen op gratis verzending! Op deze manier wordt er pas echt voor gezorgd dat u, uw Durable Cosy garen en andere producten zoals borduurpakketten steeds tegen de meest interessante voorwaarden kunt kopen!