Pagina 1 van 3

Borduurpakket kinderen

Veel mensen vinden het bijzonder fijn om te borduren. In de praktijk valt het echter vaak op dat zij zaken maken die niet zozeer voor zichzelf zijn bestemd, maar wel voor anderen. In het bijzonder zijn er bijvoorbeeld veel ouders en grootouders die de leukste dingen borduren voor hun kinderen of kleinkinderen. Het kan hierbij gaan om praktische voorwerpen zoals bijvoorbeeld slabbetjes, maar daarnaast kan het ook gaan om gewone decoratie. De mogelijkheden waarover u beschikt met een borduurpakket kinderen zijn in ieder geval bijzonder uitgebreid en ook nog eens erg toegankelijk te noemen. Dit maakt het absoluut de moeite waard om ons assortiment met borduurpakketten kinderen te ontdekken!

Ruime keuze aan verschillende mogelijkheden

Wanneer u overgaat tot het bestellen van een borduurpakket kinderen zult u kunnen vaststellen dat deze in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar is. Dit zorgt er voor dat u bijvoorbeeld een slabbetje kunt maken met een sprookje als thema. Een andere mogelijkheid is dat u er voor kiest om een stukje decoratie te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld een leuk stuk borduren met Nijntje in de hoofdrol. Het mag dan ook duidelijk zijn, wat u ook precies in gedachten mag hebben om te maken voor uw kinderen of kleinkinderen, het is allemaal perfect mogelijk door gebruik te maken van één van onze borduurpakketten.

Bestel uw borduurpakket kinderen vandaag nog!

Bovenstaande informatie maakt het reeds duidelijk dat u met één van onze kinder borduurpakketten de meest uiteenlopende creaties kunt maken. Gaande van een stukje decoratie tot een slabbetje en van een geboortetegel tot een groeimeter, het kan allemaal. Bovendien zult u ook nog eens kunnen vaststellen dat al onze pakketten tegen een zeer interessante prijs worden aangeboden. Wat uw kinderen borduurpakket bij ons bestellen nog aantrekkelijker kan maken? Dat u vanaf een bestelling ter waarde van minimum 59 euro zomaar kunt rekenen op gratis verzending! Ook dit is in ieder geval een extra goede reden om uw borduurpakket te bestellen hier bij Caro's Atelier!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 17:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:30.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 17:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 16:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:30.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:30. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.5 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.