Borduurgaren

Wanneer u van plan bent om te gaan borduren spreekt het voor zich dat u over een kwalitatief borduurgaren zult willen beschikken om gebruik van te kunnen maken. De borduurgarens die in ons assortiment zijn terug te vinden beschikken allen over een werkelijk uitstekende kwaliteit. Niet alleen hebben we er voor gekozen om tal van verschillende uitvoeringen op te nemen in ons aanbod, daarnaast zijn deze garens ook nog eens te koop in de meest uiteenlopende kleuren. In ieder geval, bent u eveneens op zoek naar borduurgaren en wilt u deze tegen de beste prijs in huis kunnen halen? Ontdek dan meteen ons ruime assortiment!

Keuze uit een groot aantal verschillende borduurgarens

Borduurgaren is uiteraard verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Om onze klanten zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij er voor gekozen om de meest uiteenlopende borduurgarens in ons assortiment op te nemen. In eerste instantie kunt u bij ons bijvoorbeeld het Mouline Special borduurgaren terugvinden. Het betreft hier een splijtzijde welke is vervaardigd met behulp van 's werelds beste langvezelige katoen. Kenmerkend voor dit type garen is dat ze dubbel gemerceriseerd is. Op deze manier kan er voor worden gezorgd dat de glans van uw creaties langdurig behouden blijft.

Een tweede soort garen waar u gebruik van kunt maken is de Mouline Color Variations. Dit type garen is uiteraard ook specifiek ontwikkeld om mee te borduren. Ze is gemaakt van honderd procent katoen en valt te splijten in zes losse draden. Ook voor dit type garen geldt dat ze dubbel gemerceriseerd is. Het spreekt voor zich dat u zult willen dat uw creaties graag op de lange termijn hun meest optimale glans blijven behouden. Door gebruik te maken van dit type borduurgaren wordt dat absoluut geen enkel probleem.

Wilt u graag voor het maken van uw creatie gebruikmaken van een meerkleurig borduurgaren? Ook dat is natuurlijk perfect mogelijk. Op dit vlak kunt u er voor kiezen om gebruik te maken van het Mouline Coloris borduurgaren. Het betreft hier een garen waarbij er gebruik wordt gemaakt van verschillende kleuren. Ook deze is uiteraard specifiek ontworpen om mee te borduren. Het garen valt te splijten in zes losse draden en is gemaakt van honderd procent katoen. Het betreft hier overigens ook niet zomaar eender welk katoen, maar wel het beste, langvezelige katoen welke er op de markt verkrijgbaar is.

Ontdek ook onze andere soorten borduurgarens!

Buiten het reeds aangehaalde borduurgaren is het eveneens mogelijk om gebruik te maken van nog verschillende andere mogelijkheden die in ons aanbod zijn terug te vinden. Zo kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het DMC Mouliné Satin Floss borduurgaren te ontdekken en wat ook te denken van de DMC Mouliné Metallise? Al deze verschillende soorten garens kunnen het overwegen absoluut meer dan waard zijn. Bovendien is het bij ons uiteraard mogelijk om ook deze artikelen te bestellen tegen de scherpst mogelijke kostprijs!

Een snelle levering gegarandeerd

Op het ogenblik dat u er voor kiest om een bepaald borduurgaren te kopen spreekt het voor zich dat u daar niet lang op zult willen wachten. Dat hoeft ook helemaal niet. Wanneer u dit garen bij ons bestelt zult u namelijk kunnen vaststellen dat deze op zeer korte termijn en veelal gewoon uit voorraad leverbaar is. Staat u dus met andere woorden al te popelen van ongeduld om aan de slag te kunnen gaan met uw nieuwe borduurgaren? Ook in dat geval is het altijd meer dan de moeite waard om uw bestelling te plaatsen hier bij Caro's Atelier.

Uw borduurgaren kopen tegen een scherpe prijs

Een snelle levering van uw borduurgaren is natuurlijk interessant, maar dit is lang niet het enige voordeel waar u op kunt rekenen, in tegendeel. Het is namelijk ook zo dat wij voor al onze borduurgarens altijd een zeer scherpe prijs hanteren. Dit bovendien zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Al het garen om mee te borduren dat in ons aanbod is terug te vinden beschikt dan ook over een uitstekende kwaliteit. Ook wanneer u alleen maar genoegen wenst te nemen met de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding helpen wij u dus graag verder.

Profiteer van gratis verzending vanaf 45 euro!

Niet alleen kunt u bij ons voor het kopen van uw borduurgaren steeds genieten van een zeer interessante prijs, ook de mogelijke extra kosten waar u mee geconfronteerd kunt worden bij het online plaatsen van een bestelling worden door ons ingeperkt. Neem nu bijvoorbeeld de verzendkosten. Standaard brengen wij een zeer lage verzendkost in rekening. Van zodra u er echter voor kiest om een bestelling van ten minste 45 euro te plaatsen krijgt u gratis verzending aangeboden. Op deze manier zullen de vervelende verzendkosten de totale kosten van uw borduurgaren helemaal niet meer beïnvloeden, in tegendeel. Ook dit is ongetwijfeld een zeer interessante reden om er voor te kiezen om al uw benodigde garens om mee te borduren te kopen hier bij Caro's Atelier!