Filter uw producten


Pagina 1 van 3

Rowan Felted Tweed

Iedereen die reeds gebruik heeft gemaakt van Rowan wol of Rowan garen zal het er over eens zijn dat deze steeds over een uitzonderlijke kwaliteit beschikt. Bovendien is het ook nog eens zo dat Rowan garen altijd door zowel beginners als door gevorderden kan worden gebruikt om de mooiste creaties mee te realiseren. Eén van de absolute aanraders uit het aanbod van Rowan is ongetwijfeld deze Rowan Felted Tweed. Deze lijn is ontstaan uit een combinatie van merinowol, alpaca evenals viscose samen met één van de meest populaire garens uit het Rowan assortiment. Op deze manier is een uniek garen ontstaan welke heel wat mensen zal weten aan te spreken. Wilt u ook graag kennismaken met dit product of andere Rowan wol? In dat geval bent u daarvoor zonder twijfel aan het juiste adres hier bij Caro's Atelier!

Unieke eigenschap van Felted Tweed

Voor veel mensen is het in eerste instantie van belang om te achterhalen wat dit type garen nu precies uniek maakt. Wel, dit tweed garen is uniek omdat ze reeds lichtjes is gevilt. Dit zorgt er voor dat het breiresultaat er steeds uitziet als een lichtgewicht werk met een gevilt effect. Deze bijzondere eigenschap van de Rowan Felted Tweed zorgt er wel voor dat u goed moet opletten hoe u dit garen wast. Wanneer garen foutief wordt gewassen is het namelijk mogelijk dat deze verder zal vilten en dat zult u natuurlijk absoluut willen voorkomen.

Geschikt voor het maken van verschillende creaties

Rowan Felted Tweed kan worden gebruikt voor het realiseren van de meest uiteenlopende creaties. Dit garen is echter in het bijzonder geschikt voor faireisle breien evenals gestreepte werken. Opvallend is ook dat dit garen over een zeer rustiek effect beschikt. Dit zorgt er voor dat ze ook uitstekend tot haar recht komt voor wat betreft het realiseren van de meest uiteenlopende creaties voor in uw interieur. Welke inspiratie u dus ook in uw hoofd mag hebben, wanneer u graag een rustiek en landelijk effect in het vooruitzicht stelt is het absoluut de moeite waard om gebruik te maken van dit product!

Aanbevolen breinaald voor deze serie

Gaat u ook aan de slag met Rowan Felted Tweed? In dat geval dient u rekening te houden met aanbevolen breinaalden van 3,5 - 4 mm dik. Er geldt bovendien een stekenverhouding van 10 x 10 centimeter = 22-24 steken x 30-32 naalden. Of u nu een beginner bent of u reeds wat verder bent gevorderd, in beide gevallen zal er vastgesteld kunnen worden dat er met dit merk zonder probleem kan worden gewerkt.

Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

Het assortiment hier bij Caro's Atelier bestaat uit tal van verschillende mogelijkheden. Enkele opties zijn onder meer de Mineral, de Avocado evenals de Pine en Watery. Welke kleur u ook in gedachten mag hebben voor uw creaties, het assortiment bij Caro's Atelier is voldoende uitgebreid om tegemoet te komen aan ieders verwachtingen. Dit zorgt er natuurlijk voor dat uw creaties steeds precies die uitstraling zullen krijgen die u graag wenst te realiseren. Twijfel dus niet langer en ontdek nu het volledige aanbod met Rowan Felted Tweed hier bij Caro's Atelier!

Koop uw Felted Tweed nu hier bij Caro's Atelier!

Hebben de bijzondere eigenschappen en de vele voordelen u ook weten te overtuigen om dit merk in huis te halen? Dan bent u hier bij ons zonder enige twijfel aan het juiste adres! Wij bieden onze klanten immers niet uitsluitend een ruim aanbod met veel mogelijkheden, daarnaast is het ook nog eens zo dat u bij ons bent verzekerd van de best mogelijke prijs. Alsof dat nog niet voldoende is wordt uw bestelling vanaf een bedrag van minimaal 45 euro ook nog eens volledig gratis verzonden! Het mag dan ook duidelijk zijn, Rowan Felted Tweed en natuurlijk alle andere accessoires bestellen hier bij Caro's Atelier is zeker en vast de moeite waard!