Filter uw productenPagina 1 van 5

Durable Coral

De kans is bijzonder groot dat het Durable Coral haakkatoen bij u niet onbekend in de oren klinkt. Dit heeft voor een groot deel te maken met het feit dat dit type van haakkatoen zomaar even reeds meer dan 30 jaar op de markt verkrijgbaar is. Dit betekent echter niet dat de tijd heeft stilgestaan, in tegendeel. Ondanks het feit dat u bij het kopen van dit type van haakkatoen nog steeds kunt rekenen op alle bekende voordelen is het namelijk zo dat het assortiment met kleuren van het merk Durable wel is uitgebreid tot 81 stuks. Heeft u dus met andere woorden één of misschien zelfs meerdere specifieke kleuren in gedachten voor wat het maken van uw aankomende creaties betreft? In dat geval is de kans bijzonder groot dat u ze allemaal terug kunt vinden in het assortiment met haakkatoen hier bij Caro's Atelier!

Verkrijgbaar in 81 verschillende kleuren

Het is altijd fijn wanneer u er voor kunt kiezen om uw gewenste haakkatoen te kopen in de meest uiteenlopende kleuren. Wanneer u deze mening eveneens bent toegedaan hebben we goed nieuws voor u. Het assortiment bevat namelijk niet minder dan 81 verschillende kleuren. Het betreft hier zowel vrij neutrale kleuren als wat hardere varianten waardoor er voor iedereen wat wils kan worden aangekocht. Heeft u dus met andere woorden één of meerdere specifieke kleuren in gedachten voor wat het realiseren van bijvoorbeeld uw woonaccessoires of uw babykleding betreft? In dat geval zal het u goed doen om te weten dat ze allemaal zijn terug te vinden in het aanbod van Durable Coral hier bij Caro's Atelier! Haken met prachtig garen is nog nooit zo leuk geweest.

Ideaal voor het realiseren van diverse haakprojecten

Indien u er voor kiest om Durable Coral te kopen beschikt u over een haakkatoen welke lekker zacht is. Ze leent zich bovendien uitstekend voor het realiseren van verschillende haakprojecten. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een geschikt haakkatoen voor het maken van allerhande woonaccessoires? Dan zal deze serie u ongetwijfeld aangenaam weten te verrassen. Dat is echter niet alles. Ook wanneer u bijvoorbeeld graag amigurumi's of babykleding wenst te maken kan het de moeite meer dan waard zijn om daarvoor te kijken in de richting van dit haakkatoen. In ieder geval mag het reeds duidelijk zijn dat u met deze collectie bijzonder veel verschillende paden kunt bewandelen. De bijzondere veelzijdigheid waarover ze beschikt is dan ook beslist één van haar sterkste troeven.

De kenmerken van het Durable Coral haakkatoen

Het Durable Coral haakkatoen gebruiken doet u door rekening te houden met een naalddikte van 2,5 à 3 mm. U dient er verder rekening mee te houden dat het gewicht van één bol zo'n 50 gram bedraagt. De totale lengte bedraagt een mooie 125 meter. Wilt u er bijvoorbeeld voor kiezen om met behulp van dit garen een mooie trui van maat 40 te maken? In dat geval zult u daarvoor zo'n 10 bollen nodig hebben. Het haakkatoen is gemaakt van honderd procent gemerceriseerd katoen wat ze niet alleen lekker zacht, maar ook bijzonder kwalitatief maakt. Ook de glanzende uitstraling van deze serie brengt ongetwijfeld een extra aantrekkelijk (visueel) voordeel met zich mee voor al uw creaties!

Bestel ook uw Durable Coral haakkatoen vandaag nog!

De kans is bijzonder groot dat de voordelen van de collectie die we op deze pagina hebben aangehaald u hebben overtuigd om dit haakkatoen te kopen. Dat is hier bij Caro's Atelier natuurlijk perfect mogelijk. Bij ons bent u niet alleen aan het juiste adres voor dit garen in de meest uiteenlopende kleuren (zomaar even 81 in totaal!), daarnaast bent u ook nog eens verzekerd van de best mogelijke prijs. Heeft u dringend nood aan dit haakkatoen? Ook in dat geval bent u bij ons aan het juiste adres! Wanneer u, uw bestelling voor Durable Coral bij ons kunt plaatsen voor 21:00 uur wordt uw order immers dezelfde dag nog verzonden! Plaatst u een order voor in totaal 45 euro of meer? In dat geval kunt u ook nog eens rekenen op volledig gratis verzending! Zo zullen verzendkosten geen enkele invloed meer hebben op het totale kostenplaatje welk u moet betalen hier bij Caro's Atelier!