Pagina 1 van 2

Clover Soft Touch

Clover staat er om bekend een merk te zijn welke heel wat bijzondere haaknaalden op de markt heeft gebracht. Hierbij wordt er altijd in het bijzonder rekening gehouden met bijvoorbeeld de intensieve manier van werken tijdens het haken. In totaal zijn er door Clover twee verschillende collecties op de markt gebracht. Het gaat hierbij niet alleen om de Clover Amour, maar ook om de Clover Soft Touch. Deze laatste is een haaknaald welke beschikt over een ergonomische vormgeving en is uitgerust met een zachte handgreep. Dit zorgt er voor dat ze ongelofelijk populair is onder beginnende evenals ervaren haaksters. Bent u eenmaal gewend van met deze haaknaald te werken? Dan wilt u wellicht nooit nog iets anders! U ontdekt deze fantastische haaknaalden uiteraard in het aanbod hier bij Caro's Atelier!

Clover Soft Touch voor urenlang haakplezier

Er voor kiezen om gebruik te maken van dit type haaknaald van het merk Clover zorgt er voor dat u de beschikking krijgt over een ideaal haakgereedschap voor langdurig haakplezier. In eerste instantie zult u bijvoorbeeld kunnen vaststellen dat de kunststof huls beschikt over een aluminium haakkop. Hierdoor kan een uitstekende stevigheid worden gecreëerd. Daarnaast is de huls ook uitgerust met Soft Touch. Dit is een gedeelte waar de duim op kan rusten tijdens het haken. Een extra voordeel waar u op dit vlak op kunt rekenen is terug te vinden onder de vorm van de antislip eigenschappen. Deze realiseren immers een extra stevige grip.

Haal ook uw Clover Soft Touch haaknaalden nu in huis!

Wilt u ook graag kunnen genieten van de specifieke voordelen die zijn verbonden aan deze haaknaalden van het merk Clover? In dat geval hoeft u niet verder te zoeken, in tegendeel! Hier bij Caro's Atelier maken we het voor onze klanten mogelijk om deze uitstekende haaknaalden in verschillende diktes te bestellen tegen de best mogelijke prijs. Gaat u een totale bestelling plaatsen voor een waarde van ten minste 49 euro? In dat geval zult u kunnen vaststellen dat er ook geen verzendkosten meer in rekening worden gebracht! Zo kunt u zomaar rekenen op nog meer voordeel wanneer u bij ons uw nieuwe haaknaalden gaat bestellen.

✅ Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 21:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:00.

✅ Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 21:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag* nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 17:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Wij bieden een keuze aan voor een latere verzending of voor het gratis annuleren van uw order. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:00.

*Dit geldt niet voor het weekend.

✅ Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable, Lang Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:00. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

✅ Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.7 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.