Pagina 1 van 2

Clover Soft Touch

Clover staat er om bekend een merk te zijn welke heel wat bijzondere haaknaalden op de markt heeft gebracht. Hierbij wordt er altijd in het bijzonder rekening gehouden met bijvoorbeeld de intensieve manier van werken tijdens het haken. In totaal zijn er door Clover twee verschillende collecties op de markt gebracht. Het gaat hierbij niet alleen om de Clover Amour, maar ook om de Clover Soft Touch. Deze laatste is een haaknaald welke beschikt over een ergonomische vormgeving en is uitgerust met een zachte handgreep. Dit zorgt er voor dat ze ongelofelijk populair is onder beginnende evenals ervaren haaksters. Bent u eenmaal gewend van met deze haaknaald te werken? Dan wilt u wellicht nooit nog iets anders! U ontdekt deze fantastische haaknaalden uiteraard in het aanbod hier bij Caro's Atelier!

Clover Soft Touch voor urenlang haakplezier

Er voor kiezen om gebruik te maken van dit type haaknaald van het merk Clover zorgt er voor dat u de beschikking krijgt over een ideaal haakgereedschap voor langdurig haakplezier. In eerste instantie zult u bijvoorbeeld kunnen vaststellen dat de kunststof huls beschikt over een aluminium haakkop. Hierdoor kan een uitstekende stevigheid worden gecreëerd. Daarnaast is de huls ook uitgerust met Soft Touch. Dit is een gedeelte waar de duim op kan rusten tijdens het haken. Een extra voordeel waar u op dit vlak op kunt rekenen is terug te vinden onder de vorm van de antislip eigenschappen. Deze realiseren immers een extra stevige grip.

Haal ook uw Clover Soft Touch haaknaalden nu in huis!

Wilt u ook graag kunnen genieten van de specifieke voordelen die zijn verbonden aan deze haaknaalden van het merk Clover? In dat geval hoeft u niet verder te zoeken, in tegendeel! Hier bij Caro's Atelier maken we het voor onze klanten mogelijk om deze uitstekende haaknaalden in verschillende diktes te bestellen tegen de best mogelijke prijs. Gaat u een totale bestelling plaatsen voor een waarde van ten minste 49 euro? In dat geval zult u kunnen vaststellen dat er ook geen verzendkosten meer in rekening worden gebracht! Zo kunt u zomaar rekenen op nog meer voordeel wanneer u bij ons uw nieuwe haaknaalden gaat bestellen.