Pagina 1 van 1

Clover Soft Touch

Clover weet bijzondere haaknaalden op de markt te brengen. Hierbij is er rekening gehouden met de intensieve manier van werken tijdens het haken. Met twee verschillende collecties weet Clover door te dringen in de wereld van breien en haken. De Clover Soft Touch haaknaald is ergonomisch gevormd en heeft een zachte handgreep. Hierdoor is deze erg populair onder beginnende en ervaren haaksters. Werkt u hier eenmaal mee, dan wilt u geen andere haaknaald meer. Met onze ruime ervaring op het gebied van haken en breien hebben we dan ook bewust gekozen voor de Clover Soft Touch haaknaald. Deze vindt u in diverse naalddikten in ons assortiment.

Soft Touch, voor uren haakplezier

De Clover Soft Touch haaknaald is het ideale haakgereedschap voor langdurig haakplezier. De kunststof huls met aluminium haakkop geeft een goede stevigheid. De huls is voorzien van Soft Touch, een gedeelte waar de duim op kan rusten tijdens het haken. Bijkomend voordeel is dat dit gedeelte antislip is, voor een stevige grip. De hand krijgt meer rust gedurende het haken waardoor u beduidend minder snel last heeft van kramp of vermoeidheid.

Mensen met reuma zoals artrose of artritis in de handen zijn zeer positief over de Clover Soft Touch haaknaald. Eindelijk een haaknaald die voor iedereen geschikt is, verkrijgbaar bij Caro’s Atelier.

Verschillende naalddiktes

Bij haken is het belangrijk om de juiste naalddikte te gebruiken. Wanneer de naald te dik is voor de draad, dan ontstaat er een los haakwerk. Dit kan een leuk effect geven bij kledingaccessoires, maar is niet altijd gewenst. Is de haaknaald te dun voor de draad, dan ontstaat er een strak haakwerk. Dit voelt stug aan, iets dat voor kleding zeker niet gewenst is. Voor een onderzetter of laptophoes is een strak haakwerk juist nuttig.

Bij het bestellen van garen en wol staat altijd de aanbevolen naalddikte. Wanneer u zich hieraan houdt, dan kan het bijna niet misgaan. De Soft Touch haaknaald is verkrijgbaar in verschillende naalddiktes. Voor zeer dun garen maakt u gebruik van een van de kleine maten. Bij Caro’s Atelier vindt u deze vanaf 0,5 mm, oplopend tot 1,75 mm. De normale maten lopen van 2 mm tot en met 6 mm. Met deze maten kunt u het meest gangbare haakwerk maken. Op het internet of in haakboeken vindt u diverse leuke patronen, zowel voor beginners als gevorderden.

Let erop dat de Clover Soft Touch haaknaald dezelfde kleur heeft, ongeacht de naalddikte. Dit is anders dan u wellicht gewend bent van de Clover Amour haaknaalden of andere merken. Uiteraard staat de naalddikte wel op het handvat vermeld.

Clover wolnaalden set

Een wolnaald wordt ook wel een maasnaald genoemd. Deze zijn zeer geschikt voor het afwerken van uw favoriete haakwerk, maar ook voor het aan elkaar naaien van gehaakte materialen. De wolnaald is voorzien van een stompe punt, waardoor u gemakkelijk en veilig werkt. We hebben twee verschillende soorten wolnaalden sets in ons assortiment, met stompe gebogen punt of met stompe rechte punt. De Clover wolnaalden set wordt geleverd met handige opbergkoker.

Raak uw Clover Soft Touch haaknaald nooit meer kwijt dankzij de handige haaknaalden etui. Deze biedt ruimte aan maximaal 8 haaknaalden van verschillende merken. De etui is niet geschikt voor de Addi haaknaalden. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van het haaknaaldendoosje met magneet. Geschikt voor het bewaren van uw haaknaalden, stekenmarkeerders of ander haakgereedschap.

We hebben alles in ons assortiment om uw hobby compleet te maken. Van de Clover Soft Touch haaknaald tot stekenmarkeerders en digitale toerenteller, uw haakplezier begint bij Caro’s Atelier.