Filter uw producten
Pagina 1 van 1

Scheepjes Mohair Rhythm

Het zachte evenals luxueuze Scheepjes Mohair Rhythm garen is gemaakt van een combinatie van 70 procent mohair evenals 30 procent micro. Er voor kiezen om gebruik te maken van dit pluizige garen zorgt er steeds voor dat u kunt rekenen op het mooiste eindresultaat. Het wordt aangeraden om voor het gebruik van dit garen te kiezen voor een haak- of breinaald welke beschikt over een dikte van 2 à 2,5 mm. Op deze manier kan er namelijk het best een dichte structuur mee worden gecreëerd. Wilt u ook graag meer te weten komen over alle voordelen die zijn verbonden aan dit garen of wil u ze gewoon meteen in huis kunnen halen? In beide gevallen bent u daarvoor hier bij Caro's Atelier in het wol en garen assortiment aan het juiste adres!

Prima te combineren met Scheepjes Alpaca Rhythm

Het valt bij het ontdekken van het Scheepjes Mohair Rhythm garen ongetwijfeld meteen op dat deze over hetzelfde gewicht beschikt als de Scheepjes Alpaca Rhythm. Bovendien is het ook nog eens zo dat beide type garens verkrijgbaar zijn in precies dezelfde kleuren. Dit alles zorgt er voor dat ze zonder probleem gecombineerd kunnen worden om op die manier telkens opnieuw de mooiste creaties te realiseren. Bent u niet van plan om beide garens te combineren, maar wilt u er wel bijvoorbeeld mee afwisselen? Ook dat is natuurlijk geen enkel probleem! U kunt met dit Scheepjes garen dus ongetwijfeld heel wat verschillende richtingen uit.

Het spreekt voor zich dat u er in de praktijk voor kunt kiezen om het garen uit de Scheepjes Mohair Rhythm lijn te combineren met nog heel wat andere soorten garen. Denk op dit vlak niet alleen aan Linen Soft, maar wat bijvoorbeeld ook te denken van de populaire Catona? Het combineren van deze verschillende soorten garens tot één mooi project zorgt er ten allen tijde voor dat u kunt rekenen op een zeer mooi effect. U kunt er bovendien voor kiezen om met behulp van dit garen een groot aantal uiteenlopende creaties te maken waaronder natuurlijk zeer aantrekkelijke omslagdoeken.

Bestel het Mohair Rhythm garen nu!

Het garen dat deel uitmaakt van het Mohair Rhythm assortiment kan hier bij Caro's Atelier worden besteld tegen een zeer interessant prijskaartje. Wij zorgen er bovendien ook nog eens voor dat onze klanten geen rekening dienen te houden met allerhande extra kosten. Vanaf een orderbedrag ter waarde van minimum 45 euro nemen wij zelfs de verzendkosten voor onze rekening! Bovendien hoeft u ook nooit lang te wachten voordat u het Scheepjes Mohair Rhythm garen in huis kunt hebben. Sterker nog, wanneer er een bestelling bij ons binnen komt voor 21:00 uur wordt deze dezelfde dag nog verzonden!