Filter uw producten

Pagina 1 van 3

Clover haaknaalden

Bent u van plan om één of meerdere nieuwe haaknaalden te kopen? In dat geval is het de moeite waard om kennis te maken met de Clover haaknaalden die zijn terug te vinden in het assortiment hier bij Caro's Atelier. Deze naalden kunnen zowel los als in een set worden aangekocht. De haaknaalden van het merk Clover zijn in twee verschillende uitvoeringen op de markt gelanceerd. In eerste instantie zijn er de Amour Clover naalden welke over een zacht handvat beschikken. Daarnaast zijn er ook de Clover Soft Touch naalden welke zijn voorzien van een kunststof huls. Beide types van haaknaalden zijn uiteraard bij ons te bestellen.

Clover Amour haaknaalden

In eerste instantie stellen we graag de Clover Amour haaknaalden aan u voor. Deze Clover haaknaalden kunnen worden aangekocht in uiteenlopende diktes welke variëren van tussen de 2 tot 15 mm. Elke naalddikte beschikt over diens eigen kleur. Dit heeft als gevolg dat u gedurende het haken niet meer dient te zoeken naar de correcte naalddikte. Bovendien is de dikte terug te vinden op het handvat van deze haaknaalden.

Daarnaast kan er worden vastgesteld dat de Clover Amour haaknaalden beschikken over een zacht afgerond handvat welke is voorzien van een afgeplat deel. Tijdens het haken kunt u, uw duim exact op dit gedeelte laten rusten. Op deze manier kan er een ontspannen houding worden gehanteerd waardoor menig aantal klachten voorkomen kunnen worden. Dit maakt deze haaknaalden het overwegen zeker en vast meer dan waard.

Clover Soft Touch

Het tweede type welke we onderscheiden binnen het assortiment met Clover haaknaalden is de zogenaamde 'Clover Soft Touch'. Deze haaknaalden zijn uitgerust met een Soft Touch gedeelte welke speciaal is gemaakt voor de duim. Deze voorkomt namelijk dat er overbelasting optreedt tijdens het haken van uw verschillende creaties. De harde kunststof huls evenals de aluminium haak zorgen verder voor voldoende steun tijdens het werken. Deze haaknaalden worden als ideaal bestempeld voor zij die gedurende een lange tijd achtereenvolgens aan het haken zijn. Uw hand zal meer rust krijgen waardoor u minder snel last zult ondervinden van krampen of andere klachten. Het is mogelijk om dit type van Clover haaknaalden aan te schaffen in verschillende diktes, variërend van 2 tot 6 mm.

Ontdek ook de Clover wolnaaldenset

In ons aanbod met haaknaalden van het merk Clover kunt u ook de wolnaaldenset terugvinden. Deze is zeer interessant voor wat het afwerken van uw haakwerk betreft. Deze set bestaat uit twee naalden welke beschikken over een dikte van 2,5 x 70 mm. De naalden kenmerken zich door de aanwezigheid van een stompe, gebogen punt. Ze zijn uitstekend geschikt voor het afwerken van al uw haakwerkjes. Deze set beschikt over een handige koker waarin u ze veilig kunt opbergen. Bovendien beschikken we in ons aanbod ook over de wolnaaldenset Chibi. Ook deze wordt altijd geleverd inclusief een handige opbergkoker. De set bestaat in totaal uit drie verschillende naalden welke zijn voorzien van een stompe punt.

Clover haaknaalden etui en accessoires

Heeft u één of meerdere Clover haaknaalden besteld? In dat geval kunt u deze perfect opbergen in het handige etui. Deze etui maakt het mogelijk om acht verschillende haaknaalden in op te bergen. Het spreekt voor zich dat de etui niet alleen kan worden gebruikt voor het opbergen van de haaknaalden van het merk Clover, maar ook voor naalden die zijn gelanceerd door andere merken. Let wel, dit geldt niet voor de Addi haaknaalden.

Naast bovenstaande is het ook de moeite waard om kennis te maken met de verschillende andere accessoires waar u mogelijks tijdens het haken gebruik van zult willen maken. Tijdens het haken kan het bijvoorbeeld interessant zijn om uw haakwerk te kunnen markeren. Dit is mogelijk door gebruik te maken van de Clover jumbo stekenmarkeerders. Op deze manier kunt u zeer eenvoudig de telling bijhouden of u kunt ze gebruiken om de start van een tour mee te markeren. Deze stekenmarkeerders worden te koop aangeboden in setjes van 12 stuks. Ze zijn ook te koop in een kleinere maat. In dit geval is er sprake van zakjes bestaande uit 20 stuks.

Bestel ook uw Clover Haaknaalden vandaag nog!

De informatie welke deel uitmaakt van deze pagina heeft inmiddels wel duidelijk gemaakt dat er aan de haaknaalden van het merk Clover heel wat interessante voordelen zijn verbonden. Bent u ook wel geïnteresseerd in het bestellen van één of meerdere van deze naalden? In dat geval helpen wij u graag verder. Niet alleen kunt u bij ons de Clover haaknaalden bestellen tegen een zeer interessante prijs, daarnaast geniet u ook van een uitstekende service. Gaat u een bestelling plaatsen voor een bedrag van in totaal 49 euro of meer? In dat geval zult u ook meteen kunnen vaststellen dat er voor het versturen van uw bestelling geen verzendkosten in rekening worden gebracht.