Filter uw producten

Pagina 1 van 3

Clover haaknaalden

Clover is een merk met een ruim assortiment haaknaalden. Deze zijn zowel los als per set verkrijgbaar. Clover haaknaalden zijn in 2 uitvoeringen op de markt gebracht. De Amour Clover hebben een zacht handvat, terwijl de Clover Soft Touch een kunststof huls hebben. Deze zijn beiden opgenomen in het assortiment van Caro’s Atelier.

De Clover Amour

De Clover haaknaalden uit de serie Amour zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, deze lopen van 2 mm tot 15 mm. Elke naalddikte heeft zijn eigen kleur. Zo hoeft u tijdens het haken nooit te zoeken naar de juiste naalddikte. Daarnaast staat de dikte ook op het handvat gedrukt. Na enige tijd herkent u vanzelf de kleur in combinatie met de naalddikte, dit maakt het haken nog eenvoudiger en prettiger.

De Clover haaknaalden zijn voorzien van een zacht afgerond handvat met een afgeplat deel. Tijdens het haken rust uw duim precies op dit gedeelte. Dit zorgt voor een ontspannen houding zonder dat er snel klachten ontstaan. Dankzij het ergonomisch gevormd handvat ontstaat er minder druk op de duim en wijsvinger. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor mensen met gewrichtspijn waaronder artritis. Heeft u last van gewrichtspijn, verspreid het haken dan over de dagen en week. Werk maximaal een uur achter elkaar.

De haaknaald zelf heeft een gladde afronding. Hierdoor glijden lusjes gemakkelijker en sneller af. De haaknaalden uit de serie Amour zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Clover Soft Touch

De Clover Soft Touch haaknaalden zijn voorzien van een Soft Touch gedeelte, speciaal voor de duim. Dit voorkomt overbelasting tijdens het haken. De harde kunststof huls en aluminium haak geven voldoende steun tijdens het werken. Deze zijn ideaal voor mensen die langere tijd achter elkaar haken. Uw hand krijgt meer rust, waardoor u minder snel kramp of andere klachten ervaart.

Deze producten zijn verkrijgbaar in verschillende naalddikten die variëren van 2 mm tot 6 mm. Voor het fijne haakwerk hebben we de Clover Soft Touch kleine maten. Hierin heeft u de keuze uit haaknaalden van 0,5 mm tot 1,75 mm.

Wolnaaldenset van Clover

Voor het afwerken van uw haakwerk is er de wolnaaldenset. Deze set bestaat uit 2 naalden met de maat 2,5 x 70 mm. De naalden zijn voorzien van een stompe gebogen punt en zijn ideaal voor het afwerken van al uw haakwerkjes. Deze set is voorzien van handige koker, waar u deze veilig in opbergt. Daarnaast hebben we de wolnaaldenset Chibi in ons assortiment. Ook deze wordt geleverd met handige opbergkoker. De set bestaat uit drie verschillende naalden met stompe punt.

Clover haaknaalden etui en overige accessoires

De Clover haaknaalden bergt u overzichtelijk in de handige etui op. De etui biedt ruimte aan 8 haaknaalden. Deze is niet alleen geschikt voor de naalden van dit merk maar ook voor andere merken. Let erop dat de Addi haaknaalden niet in deze etui passen. U neemt de etui overal mee naartoe, zodat u creatief aan de slag kunt gaan. Uiteraard raakt u op deze manier nooit meer een naald kwijt.

Tijdens het haken is het handig om uw haakwerk te markeren. Dit doet u met de Clover jumbo stekenmarkeerders. Hiermee houdt u de telling bij, of gebruik ze om de start van een tour te markeren. De jumbo stekenmarkeerders worden verkocht als set van 12 stuks. Deze zijn ook verkrijgbaar in een kleinere maat, in een zakje van 20 stuks.

Om tijdens het haken het aantal rijen bij te houden, maakt u gebruik van de digitale toerenteller. Deze draagt u om uw vinger, net als een ring. Na elke rij drukt u eenmaal de knop in. U ziet: de beste Clover haaknaalden en accessoires vindt u in het assortiment van Caro’s Atelier.