Filter uw producten

Pagina 1 van 1

Kussens breien

Kussens vormen erg leuke objecten die u heel wat (extra) comfort kunnen opleveren in uw interieur. Niet alleen het extra comfort dat kan worden gerealiseerd met een kussen is interessant om rekening mee te houden. Wat bovendien ook te denken van de invloed die een kussen uit kan oefenen op de uitstraling van uw interieur? Steeds vaker worden kussens door mensen dan ook aanzien als een decoratief object. In menig aantal huizen zijn dan ook een groot aantal verschillende kussens terug te vinden, niet zozeer om te gebruiken, maar ook vaak om gewoon de uitstraling van de zetel of het bed mee een duwtje in de rug te geven. Wilt u graag zelf kussens breien in plaats van ze te kopen in de winkel? Dat is perfect mogelijk door het aankopen van één van de breipatronen uit het aanbod hier bij Caro's Atelier!

Waarom zelf uw kussens breien?

U kunt het zelf breien van kussens overwegen omwille van verschillende redenen. In eerste instantie is het bijvoorbeeld zo dat zelf uw kussens maken natuurlijk financieel een flink stuk interessanter is dan deze kopen in de winkel. Voor het kopen van een mooi en kwalitatief kussen kunt u namelijk in een winkel al snel een behoorlijke euro moeten betalen. In het bijzonder wanneer u er ook van houdt om een grote hoeveelheid aan verschillende kussens in uw interieur op te nemen kan de totale kostprijs hierdoor al snel oplopen. Zelf de leukste en mooiste kussens breien levert u dus gegarandeerd een mooie besparing op.

Het zelf breien van een kussen levert u uiteraard niet alleen maar een financieel voordeel op. Daarnaast is het namelijk ook nog eens zo dat u de voldoening heeft van het realiseren van het kussen. Elke keer dat u het kussen in uw interieur zult zien liggen zult u er aan denken dat u deze heeft gemaakt. Dit vormt ook altijd een leuk gespreksonderwerp voor het moment waarop mensen een bezoek brengen aan uw woning. Bovendien is het ook nog eens zo dat zelf een kussen breien eveneens interessant kan zijn voor mensen die nog op zoek zijn naar een leuk, origineel en uniek geschenk om cadeau te doen aan bijvoorbeeld vrienden of familie.

Een gebreid kussen is een prima geschenk!

Het gebeurt bijzonder vaak dat mensen een cadeau voor iemand kopen waar de ontvanger eigenlijk helemaal niets mee kan. Dat is jammer voor de persoon die het geschenk ontvangt, maar ook voor hem of haar die het geschenk geeft. Het spreekt namelijk voor zich dat u ook liever een cadeau geeft waar iemand echt iets aan heeft. Bent u het hiermee eens? Dan kan het altijd de moeite waard zijn om er voor te kiezen om een zelf gebreid kussen cadeau te doen. Op deze manier geeft u een geschenk welke u zelf heeft gemaakt (en er dus zelf tijd en moeite in heeft gestopt) terwijl u er ook nog eens zeker van bent dat de ontvanger er echt tevreden mee zal zijn. Alweer een extra goede reden dus om zelf aan de slag te gaan met het breien van de leukste kussens in de meest uiteenlopende stijlen!

Een kussen breien in een stijl naar keuze

Het breien van kussens kan in de praktijk uiteraard op een groot aantal verschillende manieren gebeuren. In ons aanbod zijn dan ook tal van verschillende breipatronen terug te vinden die u hiervoor kunt gebruiken. Dit zorgt er voor dat u steeds een kussen precies op die manier kunt breien zoals u altijd al in gedachten heeft gehad. Wilt u graag een kussen breien die over een zeer klassieke uitstraling beschikt of bent u eerder op zoek naar een modern getint kussen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden wanneer u zelf een kussen gaat breien.

Alles voor het breien van uw kussens koopt u hier!

Spreekt zelf kussens breien u ook wel aan? In dat geval zal alle informatie evenals het aanbod met artikelen op deze pagina reeds duidelijk hebben gemaakt dat u voor alle benodigde artikelen hier bij ons aan het juiste adres bent. Niet alleen is het bij ons mogelijk om een keuze te maken uit een groot aantal verschillende mogelijkheden, daarnaast kunnen alle benodigde artikelen met betrekking tot kussens breien bij ons ook worden aangekocht tegen een zeer interessante prijs. Op deze manier slaat u twee vliegen in één klap.

Gratis verzending van uw bestelling vanaf 59 euro

Gaat u alles voor uw kussens breien bestellen hier bij Caro's Atelier? In dat geval zult u altijd kunnen rekenen op een zeer scherpe prijs voor uw aankopen. Dat is echter niet alles. Daarnaast is het namelijk ook nog eens zo dat wij onze klanten verzekeren van een zeer scherpe verzendkost. Van zodra u er voor kiest om een bestelling te plaatsen van ten minste 59 euro is het verzenden van uw aangekochte artikelen bovendien helemaal gratis. Ook dit is natuurlijk een (extra) uitstekende reden om alles voor het breien van uw kussens te bestellen uit ons uitgebreide en diverse assortiment.

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 17:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:30.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 17:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 16:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:30.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:30. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.5 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.