Pagina 1 van 1

DMC Color Variations

DMC Color Variations is een splijtzijde welke beschikt over een zeer hoge kwaliteit. Ze werd dan ook speciaal ontwikkeld om mee te borduren. Dit type garen is te splijten in zes losse draden en is vervaardigd van honderd procent katoen. In ons aanbod hier bij Caro's Atelier zijn tal van verschillende kleuren terug te vinden waar u gebruik van kunt maken. Het ruime assortiment aan verschillende kleuren waarin dit garen verkrijgbaar is maakt het mogelijk om uw creatie precies op die manier te realiseren zoals u dat altijd al in gedachten heeft gehad. Twijfel dan ook geen moment langer en maak nu kennis met ons uitgebreide en bovendien zeer scherp geprijsde aanbod met borduurgaren.

Gebruik van het beste langvezelige katoen ter wereld

Op het ogenblik dat u er voor kiest om dit type van garen te kopen zult u kunnen vaststellen dat u te maken krijgt met tal van interessante voordelen. Dit geldt niet in het minst voor de kwaliteit waarover ze beschikt. Het betreft hier dan ook een splijtzijde welke is gemaakt van honderd procent katoen. Voor het vervaardigen van dit garen werd gebruik gemaakt van het beste, langvezelige katoen welke er in de wereld is terug te vinden.

Bestel uw DMC Color Variations vandaag nog!

Dit garen is niet alleen gemaakt van 's werelds beste, langvezelige katoen. Daarnaast zult u namelijk ook kunnen vaststellen dat het garen dubbel gemerceriseerd is. Dit zorgt er voor dat ze haar mooie glans voor een lange tijd blijft behouden. De kleurstoffen waar gebruik van werd gemaakt bij het realiseren van dit splijtzijde zijn lichtecht. Dit zorgt er voor dat ze er ook na het wassen nog altijd bijzonder mooi uit zullen blijven zien! Wilt u dit garen ook graag bestellen? Dan bent u daarvoor hier bij Caro's Atelier alvast aan het juiste adres!