Filter uw producten
Pagina 1 van 1

Vicarno

Vicarno is een naam die bij veel mensen die houden van haken niet onbekend in de oren zal klinken. Dit merk heeft dan ook sinds haar bestaan verschillende prachtige haakpakketten op de markt losgelaten. Het spreekt voor zich dat u een uitgebreide selectie van deze haakpakketten terug kunt vinden in ons assortiment. Wij maken het voor onze klanten niet alleen mogelijk om deze Vicarno artikelen snel, maar bovendien ook voordelig in huis te halen. Wacht dan ook niet langer en plaats uw bestelling nu!

Ontdek de mooiste en leukste haakpakketten in ons aanbod

Wie Vicarno zegt denkt meteen ook aan de getalenteerde ontwerpster Annelies Baes. Op het ogenblik dat u zich gaat verdiepen in ons assortiment zult u kunnen vaststellen dat er behoorlijk wat van haar ontwerpen in zijn terug te vinden. U kunt deze ontwerpen gebruiken om tal van verschillende artikelen mee te realiseren.

Denk op dit vlak in eerste instantie bijvoorbeeld aan een knap uitziende "summer tunic". Dat is echter niet alles. Bovendien zult u dan ook kunnen vaststellen dat ook het creëren van een leuke omslagdoek evenals een sjaal perfect tot de mogelijkheden behoort. Het is dan ook voor iedereen absoluut de moeite waard om zich even te verdiepen in ons aanbod van Vicarno.

Bestel uw Vicarno haakpakketten nu hier bij Caro's Atelier!

Bent u ook wel overtuigd van één of misschien zelfs meerdere haakpakketten van Vicarno die zijn terug te vinden in ons assortiment? In dat geval hoeft niets u nog tegen te houden om deze nu te bestellen. Niet alleen zorgen wij steeds voor een vlotte levering van uw bestelling, daarnaast bent u ook nog eens zeker van een zeer scherpe prijs. Tel daar ook nog eens de lage verzendkosten of zelfs onze gratis verzending bij op en u weet dat u niet verder hoeft te zoeken. Plaats uw bestelling vandaag nog en geniet van onze vele voordelen!

Gratis levering van uw bestelling vanaf 45 euro!

Wist u dat het zomaar nog interessanter wordt om uw Vicarno artikelen bij ons te kopen? Het is namelijk zo dat u vanaf een bestelbedrag ter waarde van ten minste 45 euro kan rekenen op gratis verzending. Dit lijkt misschien slechts een klein voordeel, maar dat is het niet, in tegendeel. Ondanks het feit dat wij voor al onze bestellingen altijd lage verzendkosten hanteren is het natuurlijk extra interessant om uw Vicarno bestelling bij ons te kunnen plaatsen zonder dat er daarvoor een extra verzendkost wordt aangerekend.