Filter uw productenPagina 1 van 1

Scheepjes Catona 100

Het Scheepjes Catona 100 garen is de vierde variant die deel uitmaakt van de nieuwe Catona serie. Dit garen kan worden aangekocht in vier vaak voorkomende kleuren welke uiteraard zijn voorzien van herkenbare nummers. Het betreft een gemerceriseerd katoen welke kan worden aangekocht in bolletjes van 100 gram. Dit garen leent zich niet alleen om mee te haken, daarnaast wordt ze in de praktijk ook zeer vaak gebruikt voor met name amigurumi's. Wilt u graag meer ontdekken over dit fantastische garen en wilt u ze bijgevolg ook graag bestellen? In dat geval is het ongetwijfeld een aanrader om er voor te kiezen om over te gaan tot het aanschaffen van dit garen hier bij het wol en garen assortiment van Caro's Atelier!

Wat kunt u maken met dit garen?

Het garen uit de Scheepjes lijn kan worden gebruikt voor allerhande uiteenlopende projecten. Zoals net aangegeven is het bijvoorbeeld mogelijk om er mee aan de slag te gaan voor wat amigurumi's betreft. Anderzijds kunt u er ook de leukste topjes mee maken en wat bovendien ook te denken van allerhande accessoires zoals een sjaal? De kleuren waarin het Scheepjes Catona 100 garen verkrijgbaar is zijn dezelfde als bij de Scheepjes Catona 50 & Scheepjes Catona 25 varianten. Dit betekent dat het voor veel mensen de moeite waard kan zijn om er voor te kiezen om de Catona stalenkaart in huis te halen. Zo weet u precies van welke kleuren u allemaal gebruik kunt maken.

De eigenschappen van Scheepjes Catona 100

Het garen dat deel uitmaakt van de Scheepjes Catona 100 lijn heeft uiteraard diens eigen, specifieke kenmerken. In eerste instantie is het zo dat een bol van dit garen beschikt over een gewicht van 100 gram. Een dergelijke bol is goed voor een lengte van in totaal 250 meter. De stekenverhouding waar dit garen over beschikt bedraagt 10 x 10 centimeter = 26 steken x 36 naalden. De samenstelling van dit product bestaat uit honderd procent gemerceriseerd katoen en het wordt aangeraden om gebruik te maken van een naald met een dikte variërend van 2,5 tot 3,5 mm.

Bestel het Catona 100 garen nu!

Het Catona 100 garen is sinds haar introductie op de markt in het jaar 2015 razend populair geworden. Dit Scheepjes garen haalt u in huis met behulp van bollen die beschikken over een gewicht van 100 gram. Het spreekt voor zich dat u over de mogelijkheid beschikt om het garen te kopen tegen de meest interessante prijs hier bij Caro's Atelier. Bovendien is het ook nog eens zo dat u bij ons steeds kunt genieten van een uitermate snelle levering. Heeft u, uw bestelling voor Scheepjes garen geplaatst voor 21:00 uur? Dan gaat uw pakje dezelfde dag nog op de post! Zo heeft u, uw Scheepjes Catona 100 garen altijd zo snel mogelijk in huis!