Filter uw producten


Pagina 1 van 2

Katia Ingenua

Het garen uit de Katia Ingenua lijn is een prachtig, fijn mohair garen welke wordt gecombineerd met polyamide evenals merino. Het garen kenmerkt zich door een harige structuur welke niet alleen een lucht, maar ook erg fijn, speels effect geeft aan al uw breiwerk. Bovendien is het ook nog eens zo dat creaties die worden gemaakt met behulp van dit garen lekker zacht aanvoelen op de huid. Klinken deze eigenschappen voor u ook wel als muziek in de oren en wilt u dan ook graag gebruik gaan maken van dit type garen? In dat geval is het een absolute aanrader om er voor te kiezen om dit garen nu te bestellen hier bij Caro's Atelier!

Perfect te combineren met ander garen

De harige structuur van het Katia Ingenua garen zorgt er in combinatie met het speelse effect dat wordt gerealiseerd voor dat het perfect mogelijk is om dit type garen te combineren met een ander garen. U kunt er bovendien eveneens voor kiezen om bij het breien gebruik te maken van een dubbele of driedubbele draad. In ieder geval benadrukt ook dit gegeven de bijzonder veelzijdige eigenschappen waar dit garen over beschikt. Hoe dan ook, bent u met andere woorden op zoek naar een fantastisch wol en garen waar u gebruik van kunt maken voor de meest uiteenlopende projecten? Dan is het zeker de moeite waard om u even te verdiepen in het aanbod garen dat is terug te vinden hier bij Caro's Atelier.

Verkrijgbaar in tal van verschillende kleuren

Het aanschaffen van het garen uit deze collectie is mogelijk in tal van verschillende kleuren. Ook op dit vlak valt meteen de uitstekende diversiteit op van deze lijn. Katia Ingenua kan dan ook worden aangekocht in verschillende, zachte en neutrale kleuren, maar ook de liefhebber van wat hardere kleuren zal in deze collectie precies datgene terugvinden waar zij naar op zoek is. Heeft u dus met andere woorden één of meerdere specifieke kleuren in gedachten waar u gebruik van wenst te maken voor het realiseren van uw projecten? In dat geval is de kans bijzonder groot dat deze tot de mogelijkheden behoren wanneer u gebruik gaat maken van dit garen.

Wat zijn de eigenschappen van Katia Ingenua garen?

Bent u ook van plan om gebruik te gaan maken van het garen uit de Katia collectie? In dat geval spreekt het voor zich dat u ook een goed beeld zult willen hebben van de exacte producteigenschappen. Wat dit betreft is het in eerste instantie een aanrader om rekening te houden met een aangewezen naalddikte van 4 à 5,5 mm. Eén bol van het Katia Ingenua garen beschikt over een gewicht van 50 gram en is goed voor een lengte van 140 meter aan draad. Bovendien zult u ook graag rekening willen houden met de stekenverhouding. Deze bedraagt 10 x 10 centimeter = 16 steken x 20 naalden. Voldoen deze eigenschappen aan de door u vooropgestelde verwachtingen? Dan hoeft helemaal niets u nog in de weg te staan om ervoor te kiezen om met het garen aan de slag te gaan.

Ook gebruikmaken van het Ingenua garen?

Spreken de aangehaalde voordelen van het Ingenua garen op deze pagina u ook wel aan? Bent u er dan ook van overtuigd om met dit type garen aan de slag te gaan? In dat geval is het steeds een aanrader om ze te kopen hier bij Caro's Atelier. Niet alleen beschikken onze klanten over de mogelijkheid om dit Katia garen te kopen in tal van verschillende kleuren, daarnaast is het ook nog eens zo dat u altijd bent verzekerd van de scherpst mogelijke prijs. Nog niet helemaal overtuigd? Wat dan te denken van het feit dat wij ook elke bestelling snel bij u thuis afleveren? Orders die worden geplaatst voor 21:00 uur gaan dezelfde dag nog op de post. Wilt u ook graag kunnen genieten van al deze voordelen? Aarzel dan niet langer en plaats uw bestelling voor Katia Ingenua garen nu hier bij Caro's Atelier!