Filter uw producten

Pagina 1 van 1

Kussen haken

Kussens vormen een ongelofelijk populair en belangrijk onderdeel van ons interieur. Niet alleen is het zo dat de uitstraling van kussens altijd een bepaalde impact heeft op de vormgeving van het interieur, daarnaast is het ook nog eens zo dat ze zorgen voor extra comfort in de woning. Dit overigens op meerdere plaatsen. U kunt kussens namelijk niet alleen gebruiken op de sofa, maar ook in bijvoorbeeld uw bed of gewoon in een gezellig hoekje van de leefruimte. Zelf een kussen haken zorgt er voor dat u met eigen hand de leukste kussens kunt realiseren tegen een zeer interessante prijs. Alles wat u hiervoor nodig heeft vindt u bovendien terug in ons aanbod!

Waarom zelf kussens haken?

Het zelf haken van kussens vergt in de praktijk natuurlijk wel een beetje tijd. Het is mede omwille van deze reden dat veel mensen zich afvragen waarom ze er nu precies voor zouden moeten kiezen om zelf aan de slag te gaan met het haken van kussens. Hier zijn verschillende voordelen voor aan te geven. In eerste instantie is zelf een kussen haken gewoon een erg leuk tijdverdrijf. Op deze manier bent u namelijk bezig met het maken van een mooie creatie waarvan u later kunt aangeven dat u het zelf heeft gemaakt. Op deze manier wordt er ook meteen een extra persoonlijke touch gegeven aan het interieur van uw huis.

Een tweede voordeel dat het zelf haken van kussens met zich meebrengt is terug te vinden in het feit dat dit op een financieel zeer interessante manier kan gebeuren. Het kopen van mooie, kwalitatieve kussens gaat in de praktijk vaak gepaard met een stevig kostenplaatje. Door zelf aan de slag te gaan met het haken van een kussen kunt u deze aanzienlijk drukken. Op deze manier kunt u zelf heel wat prachtige kussens maken tegen een zeer scherpe prijs.

Een leuk kussen haken als geschenk

U kunt er in de praktijk omwille van verschillende redenen voor kiezen om zelf een kussen te haken. In eerste instantie is het natuurlijk mogelijk dat u gewoon zelf in uw interieur nood heeft aan wat nieuwe kussens. In dit geval kunt u een haakpatroon uitzoeken welke goed aansluit op de stijl die u wenst te creëren waarna u meteen aan de slag kunt gaan met het maken van het gewenste kussen. Het is echter zo dat een kussen haken ook vaak gebeurt door mensen die een leuk en persoonlijk geschenk willen maken.

Op het ogenblik dat u voor iemand een bepaald geschenk wil maken spreekt het voor zich dat u iets zult willen maken waar de ontvanger ook daadwerkelijk wat aan heeft. Dat geldt zeker voor een kussen. Iedereen kan wel een extra kussen gebruiken in zijn huis, al was het maar als decoratie. Weet u dus met andere woorden absoluut niet wat te geven aan uw vrienden of familieleden als geschenk? Denk dan zeker eens in de richting van een zelfgemaakt kussen!

Ontdek de vele leuke haakpatronen voor kussens haken

Op het ogenblik dat u er voor gaat kiezen om zelf kussens te haken zult u kunnen vaststellen dat u daarvoor natuurlijk nood heeft aan een bepaald haakpatroon. Op onze website hier bij Caro's Atelier zijn tal van verschillende haakpatronen terug te vinden waar u de meest aantrekkelijke creaties mee kunt realiseren. Hoe opvallend of onopvallend u, uw nieuwe kussens met andere woorden ook graag zou willen hebben, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Op de pagina van het haakpatroon waar u graag gebruik van zou willen maken staat steevast aangegeven welk type garen er dient te worden gebruikt. Het spreekt voor zich dat u deze vervolgens meteen bij ons kunt bestellen tegen de meest interessante prijs.

Bestel alles voor een kussen haken hier bij Caro's Atelier!

De informatie op deze pagina heeft reeds duidelijk gemaakt dat u bij ons aan het juiste adres bent voor alles wat te maken heeft met het haken van een kussen. In eerste instantie zijn er tal van verschillende, prachtige haakpatronen in ons aanbod terug te vinden welke zeer eenvoudig en uiteraard helemaal gratis gedownload kunnen worden. Per haakpatroon wordt er ook steeds duidelijk aangegeven welk type van garen daarvoor dient te worden gebruikt.

Ook op vlak van garen kunt u bij ons alles bestellen wat u nodig heeft voor een kussen haken. Welke kleur u dus met andere woorden ook in gedachten mag hebben en van welk type garen er ook gebruik dient te worden gemaakt, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Twijfel dan ook geen moment langer en ontdek snel al onze interessante artikelen!

Geniet van gratis levering vanaf 45 euro!

Bent u niet alleen van plan om de garens te bestellen voor het realiseren van verschillende haakpatronen voor kussens? Gaat u ook nog tal van andere artikelen bij ons aankopen? In dat geval zult u kunnen vaststellen dat u vanaf een bedrag van ten minste 45 euro kunt rekenen op gratis verzending. Het ontbreken van verzendkosten zorgt er uiteraard alleen maar voor dat het plaatsen van uw bestelling hier bij Caro's Atelier op financieel vlak nog interessanter wordt. Ook dit is een extra goede reden om alles voor een kussen haken bij ons aan te kopen!

✅ Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 21:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:00.

✅ Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 21:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag* nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 17:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Wij bieden een keuze aan voor een latere verzending of voor het gratis annuleren van uw order. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:00.

*Dit geldt niet voor het weekend.

✅ Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable, Lang Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:00. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

✅ Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.7 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.