Pagina 1 van 7

Kussen borduren

Kussens vormen een zeer opvallend decoratief artikel in elk interieur. Kussens zijn zo opvallend omdat ze eigenlijk een decoratieve en een praktische functie weten te combineren. Omwille van deze reden vinden mensen het steeds belangrijk dat de kussens in hun woning perfect in lijn liggen met niet alleen hun vooropgestelde verwachtingen, maar ook met de stijl van het interieur. Zelf een kussen borduren zorgt er in ieder geval voor dat u een extra persoonlijke touch aan dit artikel kunt geven. Bent u ook van plan om zelf een kussen te gaan borduren? In dat geval is het zeker de moeite waard om even de onderstaande informatie evenals artikelen te ontdekken. Zo wordt het borduren van uw kussen zomaar nog eenvoudiger!

Waarom zelf een kussen borduren?

Veel mensen stellen zich de vraag waarom men er nu precies voor zou moeten kiezen om zelf een kussen te gaan borduren. U kunt er namelijk toch ook perfect voor kiezen om gewoon een mooi kussen in de winkel te kopen? Dat is natuurlijk waar, maar daar zult u dan wel heel wat minder voldoening van ondervinden. Veel mensen vinden het namelijk net fijn om zelf een kussen te maken omdat ze op die manier een echt persoonlijke creatie in hun interieur kunnen verwerken. Kunt u zich ook wel vinden in een dergelijk gevoel? Dan is het zelf borduren van een kussen ook voor u ongetwijfeld het overwegen meer dan waard.

Maak zelf een leuk en persoonlijk geschenk!

Een kussen is uiteraard iets wat iedereen in zijn of haar woning wel kan gebruiken. Zelf een kussen borduren en deze vervolgens schenken aan vrienden of familie is ongetwijfeld een gebaar welke men niet snel zal vergeten. Dit heeft alles te maken met het feit dat mensen het waarderen wanneer u een geschenk geeft waar u zelf wat exta moeite voor heeft gedaan. Zelf een mooi kussen borduren zorgt er dan ook niet alleen maar voor dat u er genot van ondervindt, daarnaast doet u er ook de ontvanger ongetwijfeld een groot plezier mee.

Keuze uit verschillende pakketten

Zelf een kussen borduren zorgt er uiteraard ook voor dat u een keuze kunt maken uit tal van verschillende stijlen of motieven. Bent u bijvoorbeeld iemand die een voorliefde heeft voor paarden? Dan kunt u perfect een mooie kussen maken met een paard in de hoofdrol. Heeft u het eerder vooral begrepen op een kussen met een hondje of bijvoorbeeld een mooie bloem? Ook dergelijke artikelen kunnen perfect worden gemaakt door gebruik te maken van één van de verschillende pakketten die u hier in ons assortiment terug kunt vinden.

Gratis kussenrug bij onze kussenpakketten

Gaat u er voor kiezen om één van onze knoop- of kussenpakketten te bestellen? In dat geval zult u kunnen vaststellen dat u bij het kopen van deze pakketten ook een gratis kussenrug zult ontvangen. Deze gratis kussenrug is uitgerust met een ritssluiting en gemaakt van 100 procent katoen. Een dergelijke kussenrug met rits kan uiteraard ook (extra) los worden aangekocht. Ze is gemaakt van 100 procent katoen en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook dit is in ieder geval een extra interessant voordeel waar u op kunt rekenen op het ogenblik dat u er voor kiest om één van de kussenpakketten van ons in huis te halen.

Gratis verzending vanaf 45 euro

Tot slot is er nog één aantrekkelijk voordeel waar u op kunt rekenen bij het bestellen van uw borduurpakket hier bij Caro's Atelier. Veel mensen willen namelijk ook zelf een kussen borduren omdat dit voordeliger kan zijn dan het kopen van een duur kussen in de winkel. Dan zou het toch zonde zijn mochten hoge verzendkosten uw bestelling nodeloos duurder laten uitvallen? Daar hoeft u bij ons absoluut niet voor te vrezen. Standaard worden er door ons reeds zeer scherpe verzendkosten aangerekend en bovendien versturen we uw bestelling vanaf een bedrag van 45 euro ook nog eens volledig gratis!