Filter uw productenPagina 1 van 6

Scheepjes Catona 50

Scheepjes Catona 50 is de derde variant uit de nieuwe Catona reeks. Het garen kan worden aangekocht in zomaar even 109 verschillende kleuren wat er voor zorgt dat u de mogelijkheid heeft om elke creatie weer een bijzondere twist te geven. Het Scheepjes garen is een gemerceriseerd katoen welke verkrijgbaar is in bolletjes van 50 gram. Ze zijn in het bijzonder geschikt om mee te haken wat er voor zorgt dat ze in de praktijk erg vaak worden gebruikt voor amigurumi's. Spreken de eigenschappen van het garen u ook wel aan en wilt u ze bijgevolg graag meteen bestellen vanuit ons wol en garen assortiment? Dan is het zeker een aanrader om te ontdekken wat wij van Caro's Atelier op dit vlak allemaal voor u kunnen betekenen!

Indrukwekkend aanbod met verschillende kleuren

Het is onmogelijk dat u het Scheepjes Catona 50 garen niet kunt bestellen in precies die kleur die u in gedachten heeft. Hoe we daar zo zeker van zijn? Omdat dit garen verkrijgbaar is in zomaar even meer dan 109 verschillende kleuren! Het feit dat ze in zoveel verschillende kleuren kan worden aangekocht zorgt er gecombineerd met het feit dat het hierbij gaat om een zeer aantrekkelijk, gemerceriseerd honderd procent katoenen garen voor dat ze zich als geen ander leent voor het maken van allerhande meerkleurige projecten.

Bestel alle Scheepjes Catona 50 kleuren in één keer!

Het enorme aanbod aan kleuren welke zijn terug te vinden in de Scheepjes Catona 50 collectie van het merk Scheepjes maken het bijzonder moeilijk om een keuze te kunnen maken. Heeft u het ook moeilijk om te bepalen welke van de verschillende kleuren nu precies het beste zou aansluiten bij het project dat u wenst te realiseren? In dat geval is het ook nog altijd een mogelijkheid om alle kleuren in één keer te bestellen. Dit is niet alleen bijzonder praktisch, daarnaast geniet u ook nog eens van een nog scherpere prijs! Het spreekt voor zich dat u op deze manier het beste van twee werelden kunt combineren.

Koop uw Catona 50 garen nu hier bij Caro's Atelier!

Bent u overtuigd door al het moois dat het garen uit de lijn voor u in petto heeft? Staat u dan ook reeds te popelen om met dit bijzondere garen aan de slag te kunnen gaan? In dat geval hebben we goed nieuws voor u! U bent hier bij Caro's Atelier namelijk aan het juiste adres voor het bestellen van het Scheepjes Catona 50 garen tegen de meest interessante prijs. Wilt u dit garen niet alleen goedkoop kunnen bestellen, maar heeft u bovendien ook nood aan een snelle levering? Ook daar kunnen wij voor zorgen! Bestellingen die bij ons binnen komen voor 21:00 uur gaan dan ook dezelfde dag nog op de post!