Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Borduurpakket alfabet

Het alfabet leren aan een kind is één van de belangrijkste, maar vaak ook één van de lastigste karweien waar jonge ouders mee geconfronteerd worden. Toch kunt u dit op een zeer leuke en speelse manier aanpakken! U zult er bijvoorbeeld nog meer voldoening uit halen wanneer u, uw kind het alfabet kan leren door middel van een zelf geborduurde creatie. Het bestellen van een borduurpakket alfabet zorgt er voor dat u meteen alles in huis heeft wat u nodig heeft om zelf een creatie te realiseren met als thema het alfabet. Het spreekt voor zich dat u daarvoor hier bij Caro's Atelier zonder probleem aan het juiste adres bent!

Voldoening voor u en uw (klein)kind

Door gebruik te maken een borduurpakket alfabet zorgt u er dus met andere woorden voor dat u niet één, maar wel twee keer een gevoel van voldoening kunt realiseren. In eerste instantie is het natuurlijk zo dat uw kind of bijvoorbeeld uw kleinkind het fantastisch zal vinden om op deze manier het alfabet te kunnen leren. Daarnaast zal het ook voor u een genoegdoening zijn om hier uw steentje in bij te kunnen dragen. Tel daar ook nog eens bij op dat deze alfabet borduurpakketten stuk voor stuk over een erg leuk thema beschikken en er hoeft u echt helemaal niets meer in de weg te staan om er mee aan de slag te gaan, in tegendeel!

Bestel uw borduurpakket alfabet nu!

Wilt u ook wel een leuke creatie maken met het alfabet in de hoofdrol? In dat geval is het zeker de moeite waard om een borduurpakket uit het assortiment hier bij Caro's Atelier te kopen. Niet alleen haalt u op deze manier meteen alles in huis om zelf uw eigen creatie te kunnen maken, daarnaast bestelt u het door u gewenste pakket ook nog eens tegen de best mogelijke prijs. Voldoende redenen dus om vandaag nog uw borduurpakket bij ons te kopen!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 17:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:30.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 17:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 16:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:30.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:30. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.5 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.