Filter uw producten

Pagina 1 van 1

Babydeken haken

Elk baby'tje houdt er natuurlijk van om te kunnen slapen onder een lekker warm en comfortabel dekentje. Zelf een babydeken haken kan u dan ook erg veel voldoening geven. Niet alleen heeft u op deze manier een zeer mooie creatie gemaakt voor bijvoorbeeld uw kind of kleinkind, daarnaast komt ze ook praktisch uitstekend van pas. Wilt u graag ook een leuk babydekentje haken, maar bent u daarvoor nog op zoek naar geschikte haakpatronen evenals bijvoorbeeld het benodigde garen? In dat geval is het steeds de moeite waard om er voor te kiezen om kennis te maken met het ruime assortiment hier bij Caro's Atelier!

Maak een keuze uit verschillende haakpatronen

In eerste instantie zult u kunnen vaststellen dat u bij ons voor een babydeken haken een keuze kunt maken uit tal van verschillende haakpatronen. Al deze verschillende haakpatronen realiseren uiteraard een zeer specifieke uitstraling. Wilt u er graag voor kiezen om een dekentje voor uw baby te maken in een klassieke stijl of geeft u toch eerder de voorkeur aan een wat modernere uitvoering? Het behoort allebei zonder probleem tot de mogelijkheden.

De haakpatronen voor een babydeken haken welke zijn terug te vinden in ons assortiment kunnen op een zeer eenvoudige manier en bovendien ook volledig gratis gedownload worden. Daarnaast wordt er steeds op de pagina van het haakpatroon in kwestie aangegeven van welk garen u voor het realiseren van het babydekentje gebruik dient te maken. Zo weet u meteen wat u precies allemaal in huis dient te halen.

Waarom zelf een babydeken haken?

Op het ogenblik dat u een winkel gaat bezoeken waar ze babyspullen verkopen spreekt het voor zich dat u daar een keuze bij zult kunnen maken uit tal van verschillende dekentjes voor baby's. Veel mensen stellen zich dan ook logischerwijs de vraag waarom ze nu zelf aan de slag zouden moeten gaan met het haken van een babydeken. Wel, omwille van meerdere redenen.

In eerste instantie zorgt zelf een babydeken haken er voor dat er u ongetwijfeld een gevoel van zelfvoldoening zal overvallen. Zeg nu namelijk zelf, het is toch gewoon fantastisch om dat kleine wondertje onder het door u gemaakte dekentje te zien liggen? Bovendien is het zo dat veel mensen er sowieso van houden om te haken. Zo slaat u twee vliegen in één klap!

Een ander voordeel dat is verbonden aan zelf babydekens haken is natuurlijk dat u helemaal zelf kunt bepalen hoe het dekentje in kwestie er uit zal komen te zien. U zult dan ook niet alleen zelf de stijl van het babydeken bepalen, maar ook de kleuren die gebruikt worden. Op deze manier komt er een gepersonaliseerde creatie tot stand welke u uiteraard nooit zomaar in de winkel zou kunnen kopen!

Ruime keuze aan verschillende haakpakketten

De bovenstaande informatie heeft reeds duidelijk gemaakt dat het haken van een babydeken kan gebeuren op tal van uiteenlopende manieren. Het eindresultaat zal in de praktijk ook altijd sterk worden beïnvloed door de keuzes die u maakt. Omdat iedereen zijn of haar specifieke voorkeur heeft voor wat het haken van een babydeken betreft hebben wij er hier bij Caro's Atelier voor gekozen om een groot aantal verschillende, interessante haakpakketten in ons assortiment op te nemen. Neem dus zeker eens een kijkje in ons aanbod en bestel dat ene haakpakket waar u het perfecte babydekentje mee kunt haken!

Heeft u een keuze gemaakt uit één van de verschillende haakpakketten die door ons worden aangeboden? Dan is het ook altijd van belang om rekening te houden met de inhoud van het haakpakket. Ondanks het feit dat u met een dergelijk pakket reeds heel wat in huis haalt voor het zelf haken van een babydeken is het mogelijk dat er bepaalde extra benodigdheden niet zijn inbegrepen. Deze kunnen dan vervolgens gewoon los worden aangekocht.

Bestel alles voor een babydeken haken hier bij Caro's Atelier!

Wanneer u zelf aan de slag wil gaan met het haken van een babydeken moet u er dus rekening mee houden dat er tal van verschillende zaken dienen te worden aangekocht. Alles wat u nodig heeft voor het zelf maken van een mooi babydeken is echter hier in ons aanbod terug te vinden. Wilt u een babydeken haken met een specifiek patroon en bent u op zoek naar een specifiek haakpakket? U kunt alles verkrijgen of bestellen hier bij Caro's Atelier. Op deze manier koopt u alle vereiste artikelen bij één en dezelfde partij en profiteert u ook nog eens van de scherpst mogelijke prijs. Zo slaat u twee vliegen in één klap!

Geniet van gratis verzending vanaf 59 euro!

Zelf uw babydeken haken gebeurt in de praktijk vaak omwille van verschillende redenen. Voor veel mensen speelt ook het financiële aspect een niet onbelangrijke rol. Geldt dat ook voor u? Dan is het zonder meer interessant om er rekening mee te houden dat u vanaf een bestelbedrag van ten minste 59 euro bij ons kunt rekenen op gratis verzending. Hierdoor zullen ook vervelende verzendkosten de totale kostprijs van uw order niet meer beïnvloeden. Het zelf haken van een babydekentje wordt hierdoor zomaar even nog interessanter gemaakt.

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 17:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:30.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 17:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 16:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:30.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:30. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.5 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.