Filter uw producten


Pagina 1 van 1

Scheepjes Bloom

Het Scheepjes Bloom garen is een zogenaamd lusjes garen welke zich perfect leent om te gebruiken met een dikke naald. Bovendien is het interessant om te weten dat dit garen niet splijt. Het betreft hier een klassiek wol en garen welke door veel gebruikers als bijzonder interessant wordt ervaren. Het spreekt voor zich dat dit garen kan worden aangekocht in tal van verschillende kleuren waardoor u alle creaties die u voor ogen heeft perfect precies op die manier kunt realiseren zoals u dat wil. Ook verder kennismaken met het garen dat deel uitmaakt van de Bloom collectie? Het is perfect mogelijk hier bij Caro's Atelier!

Scheepjes Bloom garen splijt niet

Eén van de meest interessante voordelen die zijn verbonden aan het Scheepjes Bloom garen is terug te vinden in het feit dat ze niet splijt. De holle draad er is er voor verantwoordelijk dat het haak- of breiwerk niet uithangt waardoor ze bovendien op korte termijn kan worden gedroogd. Vaak wordt er naar deze collectie verwezen als zijnde het ultieme Scheepjes garen. Dit heeft voor een groot deel te maken met het feit dat u er heel wat verschillende richtingen mee uit kunt. Dit betekent concreet dat u er niet alleen knuffels mee kunt maken, maar bijvoorbeeld ook fijne kledingstukken evenals leuke accessoires voor in het interieur. Het uitgebreide kleurenpalet waarin het garen kan worden aangekocht zorgt er bovendien voor dat er werkelijk voor iedereen wat moois in terug te vinden is.

Bestel het Bloom garen vandaag nog!

Het garen dat deel uitmaakt van de Bloom lijn is gemaakt van honderd procent katoen. Eén van dit garen heeft een gewicht van 50 gram waarmee u de beschikking krijgt over 80 meter aan garen. Het wordt aangeraden om de zaken die u heeft gemaakt met behulp van dit garen te wassen op een temperatuur van maximum 40 graden. De aanbevolen naalddikte is 5 mm. Bent u net als zovele anderen ook overtuigd van de vele interessante kenmerken die zijn verbonden aan het garen en kunt u dan ook niet meer wachten om er mee aan de slag te gaan? In dat geval is het zeker de moeite waard om ze te bestellen hier bij Caro's Atelier! Dit garen kan bij ons niet alleen worden besteld tegen een zeer toegankelijk prijskaartje, bovendien is het ook nog eens zo dat u een keuze kunt maken uit een uitgebreid aanbod aan prachtige kleuren. Wanneer u ook interesse heeft in het bestellen van het Scheepjes Bloom garen is het dus zeker en vast een aanrader om ze in huis te halen hier bij Caro's Atelier!