Filter uw producten


Pagina 1 van 1

Phildar Phil Randonnees

Het garen dat is terug te vinden in het Phildar Randonnees assortiment is niet alleen zacht, maar bovendien ook erg stevig. Haar ongelofelijk veelzijdige eigenschappen blijken onder meer uit de speelse tweed waarover ze beschikt. De pluizige evenals gekleurde tweed zorgt er voor dat elk breiwerk over een bijzondere uitstraling komt te beschikken. Bent u op zoek naar een natuurlijk en bovendien ook zacht garen welke uitstekend kan worden gebruikt voor zowel het breien als haken van baby- en kinderkleding? Dan is het ongetwijfeld de moeite waard om kennis te maken met het garen uit de Phildar Randonnees collectie. Bekijk de collectie binnen ons assortiment met wol en garen.

Aanbevolen naalddikte van 4,5 mm

Wanneer u aan de slag gaat met het Phildar Randonnees garen is het aan te raden om rekening te houden met de aanbevolen naalddikte van 4,5 mm. De stekenverhouding waar u op kunt rekenen bij dit garen bedraagt 10 x 10 centimeter = 18 steken x 24 naalden. Voor het maken van een trui met maat 42 zijn er twaalf bollen van het Phildar Randonnees garen vereist. Eén bol van dit garen heeft bovendien een gewicht van 50 gram waardoor u de beschikking krijgt over om en bij de 81 meter aan draad. De creaties die worden gemaakt met Phildar Randonnees kunnen ook in de wasmachine worden gestopt tot een temperatuur van 30 graden. Spreken deze eigenschappen u ook wel aan en wilt u dan ook graag overgaan tot het bestellen van het Phildar Randonnees garen van het merk Phildar? Koop ze dan nu hier bij Caro's Atelier!

Gevarieerd assortiment boordevol met fijne kleuren

Het garen dat is terug te vinden in de Phildar Randonnees collectie is verkrijgbaar in tal van verschillende kleuren. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het Phildar Randonnees Glacon garen te bestellen, maar wat verder ook te denken van het Phildar Randonnees Ecru of bijvoorbeeld het Phildar Randonnees Avocat garen? Eén ding staat in ieder geval vast, er zijn voor iedereen wel één of meerdere kleuren in het assortiment van Phildar Randonnees terug te vinden om de meest tot de verbeelding sprekende projecten mee te realiseren.

Uw Phildar Randonnees garen altijd snel en voordelig geleverd!

Bent u op zoek naar een interessante webwinkel om het Phildar Randonnees garen bij aan te kunnen kopen tegen de meest interessante prijs? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken! Hier bij Caro's Atelier zijn alle kleuren van Phildar Randonnees terug te vinden en bovendien bestelt u dit garen ook nog eens tegen de meest interessante prijs. Wat het allemaal nog interessanter maakt is dat u ook altijd bent verzekerd van een bijzonder snelle levering. Sterker nog, bestellingen die bij ons binnen komen voor 21:00 uur 's avonds worden dezelfde dag nog op de post gedaan. Ook wanneer u snel nood heeft aan Phildar Randonnees garen is het dus zeker interessant om deze te kopen hier bij Caro's Atelier!