Pagina 1 van 3

Phildar Phil Coton 2

Phildar Coton 2 is een zacht haakgaren welke is gemaakt van honderd procent gemerceriseerd katoen. De zachtheid waar dit garen over beschikt is te danken aan de behandeling die ze heeft ondergaan met aloë vera. Dit zorgt er uiteraard ook voor dat het garen uitstekend geschikt is voor het realiseren van kledingstukken. De kleuren die zijn terug te vinden in het assortiment komen overeen met deze van de Phil Coton 3 & 4 reeksen. Het is dus perfect mogelijk om verschillende diktes met elkaar te combineren. U haalt het Phildar Coton 2 garen nu in huis tegen de meest interessante prijs hier binnen het wol en garen assortiment bij Caro's Atelier!

Zeer zacht en comfortabel voor de huid

Het Phildar Coton 2 garen is een fijn en bovendien slijtvast garen waarmee u niet alleen kunt breien, maar ook haken. Het betreft hier een glanskatoen dat zich in het bijzonder leent om mee te haken. Het is dan ook helemaal niet zo vreemd dat er in de praktijk vaak voor Phildar wordt gekozen om er mee aan de slag te gaan voor het maken van bijvoorbeeld amigurumi's. Het feit dat het garen is behandeld met aloë vera zorgt er voor dat ze bijzonder comfortabel en bovendien ook lekker zacht aanvoelt op de huid. Dit zorgt er uiteraard voor dat er de meest uiteenlopende kledingstukken mee kunnen worden gemaakt.

Een klassiek zomergaren

Phildar Coton 2 kan met recht en rede worden omschreven als een klassiek zomergaren. Wanneer u met dit garen aan de slag wenst te gaan is het van belang om rekening te houden met de aanbevolen naalddikte van 2 mm. De stekenverhouding die van toepassing is bij dit garen bedraagt 10 x 10 centimeter = 30 steken x 40 naalden. Eén bol van het garen heeft bovendien een gewicht van 50 gram en een lengte van 177 meter. Het garen is onderhoudsvriendelijk, want kan gewoon in de wasmachine. Ze mag wel maximaal gewassen worden op een temperatuur van 40 graden.

Bestel nu ook uw Coton 2 garen

De unieke behandeling die het Coton 2 garen heeft ondergaan met aloë vera zorgt er voor dat ze lekker zacht aanvoelt op de huid. Dit maakt ze erg comfortabel om de meest uiteenlopende kledingstukken mee te maken. Het feit dat dit garen kan worden aangekocht in tal van verschillende kleuren zorgt er bovendien ook nog eens voor dat elke creatie precies kan worden afgestemd op uw persoonlijke voorkeur(en). Ook het feit dat dit garen zeer eenvoudig kunt combineren met de Phildar Coton 3 & 4 garens is natuurlijk mooi meegenomen. Heeft al deze informatie u eveneens kunnen overtuigen en wilt u graag over gaan tot het bestellen van het Phildar Coton 2 garen? Bestel ze dan meteen tegen de best mogelijke prijs hier bij Caro's Atelier! Vanaf een bestelbedrag van minimum 45 euro wordt uw bestelling bovendien ook nog eens volledig gratis geleverd!