Filter uw producten


Pagina 1 van 2

Lang Yarns Merino 200 Bebe

Het Lang Yarns Merino 200 Bebe garen is gemaakt van zeer fijne Australische merino welke zich kenmerkt door een uitstekende kwaliteit. De draad van dit garen staat er om bekend niet alleen over een ademend karakter te beschikken, daarnaast voelt ze ook nog eens lekker warm en zacht aan en is ze vuilafstotend. Bovendien is het ook nog eens zo dat ze superwash is behandeld waardoor ze perfect in de wasmachine kan. Zoals de naam van dit garen reeds enigszins laat vermoeden is dit een prima garen voor het realiseren van kledingstukken en accessoires voor baby's evenals kleine kinderen. Wilt u ook graag meer te weten komen over dit type garen of wenst u meteen over te kunnen gaan tot de aankoop er van? In beide gevallen zijn we u graag van dienst hier bij Caro's Atelier!

Een bijzonder veelzijdig garen

Het Lang Yarns Merino 200 Bebe garen beschikt eigenlijk over alle eigenschappen die u maar wenst. In eerste instantie staat deze draad er namelijk om bekend over een ademend en warm karakter te beschikken. De zachte textuur zorgt er bovendien voor dat ze bijzonder fijn aanvoelt op de huid. Het zijn dan ook vooral deze eigenschappen die er voor zorgen dat er in de praktijk zo vaak gebruik wordt gemaakt van het merinogaren om de fijnste kledingstukken voor baby's en kleine kinderen mee te maken. Bent u dus ook van plan om één of meerdere creaties te maken voor de kleinsten uit de familie met wol en garen? In dat geval is het altijd een aanrader om er oor te kiezen om aan de slag te gaan met het Merino 200 Bebe garen!

De kenmerken van het Lang Yarns Merino 200 Bebe garen

Bovenstaande zal bij veel mensen uiteraard als muziek in de oren klinken, maar er is meer. Het is namelijk zo dat er aan elk Lang Yarns garen wel bepaalde, specifieke kenmerken zijn verbonden. Dat geldt ook voor dit garen. Indien u de keuze maakt om dit garen te bestellen kunt u er dan ook op rekenen dat u met één enkele bol (met een gewicht van ongeveer 50 gram) de beschikking krijgt over zo'n 203 meter aan draad. U doet er bovendien goed aan om rekening te houden met een aangewezen naalddikte van tussen de 2,5 & 3,5 mm wanneer u dit garen gaat gebruiken. De stekenverhouding van het Lang Yarns Merino 200 Bebe garen bedraagt tot slot 10 x 10 centimeter = 28 steken x 32 naalden.

Gratis levering van uw bestelling vanaf 45 euro!

Bent u van plan om een grotere hoeveelheid aan Lang Yarns garen te bestellen of wilt u dit garen graag combineren met nog één of meerdere andere kopen die u gaat doen hier bij Caro's Atelier? In dat geval is het ook de moeite waard om er rekening mee te houden dat wij onze klanten voorzien van gratis levering van hun bestelling vanaf een bestelbedrag ter waarde van 45 euro. Plaatst u dus een order voor dit bedrag? Dan zorgen wij er voor dat er geen extra verzendkosten in rekening zullen worden gebracht! Zo wordt uw bestelling met Lang Yarns Merino 200 Bebe garen zomaar even financieel nog interessanter!