Filter uw producten

Pagina 1 van 2

Lang Yarns Merino 150

Het Lang Yarns Merino 150 garen is een zeer mooi honderd procent merinogaren welke afkomstig is van de beste Australische merinoschapen. Op het ogenblik dat u er voor kiest om met dit garen aan de slag te gaan zult u kunnen vaststellen dat deze niet kriebelt en bovendien ook nog eens vuilafstotend is. Daarnaast is het eveneens zo dat dit garen superwash is behandeld waardoor het moeiteloos in de wasmachine kan worden gestopt. Dit betekent dat ze uitstekend geschikt is om de mooiste baby- en kinderkleding mee te realiseren. Denkt u er ook aan om met dit garen aan de slag te gaan? Dan kunt u ze hier bij Caro's Atelier alvast in huis halen tegen de meest interessante prijs!

Een onderhoudsvriendelijk garen

Het Lang Yarns Merino 150 garen is een bijzonder onderhoudsvriendelijk wol en garen. Dit heeft in eerste instantie te maken met het feit dat ze in de basis reeds vuilafstotend is. Dat is echter niet alles. Het is namelijk ook zo dat dit garen superwash is behandeld. Het gevolg daarvan is dat ze perfect in de wasmachine kan worden gestopt. U moet er wel rekening mee houden dat dit garen slechts kan worden gewassen op een temperatuur van maximum 30 graden.

Voelt comfortabel aan op de huid

Belangrijk om rekening mee te houden is dat het Lang Yarns Merino 150 garen niet kriebelt. Dit niet tegenstaande dat ze wel degelijk over een zacht karakter beschikt waardoor ze zeer comfortabel aanvoelt op de huid. Het garen kan bovendien hier bij Caro's Atelier worden aangekocht in de meest uiteenlopende kleuren wat er uiteraard meteen voor zorgt dat alle creaties precies in lijn zullen komen te liggen met de door u vooropgestelde verwachtingen. Wilt u ook graag een garen bestellen dat alle vooropgestelde verwachtingen precies zal weten in te lossen? Dan is kiezen voor het aanschaffen van dit garen altijd een bijzonder interessante keuze!

Geschikt voor het maken van verschillende creaties

U kunt er voor kiezen om gebruik te maken van het Merino 150 garen voor het realiseren van tal van verschillende creaties. In eerste instantie maakt u er bijvoorbeeld de leukste accessoires mee voor zowel kinderen als volwassenen. Dat geldt echter ook voor kleding voor jong en oud evenals voor home-deco projecten. Dit alles zorgt er voor dat het Lang Yarns Merino 150 garen een bijzonder divers en veelzijdig garen is waar iedereen met veel plezier gebruik van zal maken. Bestel dit Lang Yarns garen ook vandaag nog tegen de scherpst mogelijke prijs hier bij Caro's Atelier!