Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Lang Yarns Jawoll Magic Degrade

Lang Yarns Jawoll Magic Degrade is een bijzonder aantrekkelijk sokkengaren welke er om bekend staat over een prachtig kleurverloop te beschikken. Door gebruik te maken van slechts één enkele bol van dit garen is het reeds mogelijk om een prachtig paar sokken tot maat 44 te realiseren. Bij het aanschaffen van dit type garen wordt ook meteen duidelijk dat ze superwash is behandeld. Dit zorgt er voor dat ze moeiteloos in de wasmachine kan worden gestopt. U kunt er in de praktijk voor kiezen om met behulp van dit garen de meest uiteenlopende accessoires te realiseren. Bent u eveneens van plan om over te gaan tot het kopen van dit garen? Dan zult u kunnen vaststellen dat u dit perfect en tegen de meest interessante voorwaarden kunt doen hier bij Caro's Atelier!

Geschikt voor tal van verschillende creaties

Het Lang Yarns Jawoll Magic Degrade garen kan worden gebruikt voor het maken van de meest uiteenlopende projecten. In eerste instantie gaat u er bijvoorbeeld mee aan de slag voor het maken van de leukste accessoires voor in uw interieur. Het gaat hierbij dan niet alleen om kussens, maar ook over lekker gezellige dekentjes. Anderzijds is het ook mogelijk om met wol en garen de meest uiteenlopende accessoires mee te maken om te dragen. Op dit vlak kunt u dan weer denken aan bijvoorbeeld een sjaal of een omslagdoek. In ieder geval, waar u het garen ook precies voor wenst te gebruiken, het behoort allemaal tot de mogelijkheden!

Garen met een fantastisch print-effect

Het garen dat deel uitmaakt van de Lang Yarns Jawoll Magic Degrade collectie beschikt over een werkelijk prachtig print-effect. Het betreft hier het zogenaamde colour-blocking, maar dan nog net dat tikkeltje beter. Bij het bekijken van deze lijn zult u dan ook kunnen vaststellen dat er geen enkele kleur wordt overgeslagen. Bent u dus met andere woorden iemand die er van houdt om naar hartenlust kleuren te combineren en wilt u graag de meest kleurrijke creaties maken? In dat geval zult u steeds kunnen vaststellen dat het garen zich daar werkelijk als geen ander toe leent.

Haal uw Lang Yarns Jawoll Magic Degrade garen nu in huis!

In eerste instantie is het garen uit de Lang Yarns Jawoll Magic Degrade collectie op de markt gebracht om sokken van te breien. Vandaag de dag is dit echter zoveel meer dan enkel en alleen een sokkenwol. Wat bijvoorbeeld ook te denken van het feit dat u er mooie woonplaids mee kunt maken? Ook omslagdoeken evenals kussens en zelfs truien behoren tot de mogelijkheden! De samenstelling van 75 procent scheerwol en 25 procent polyamide zorgt er voor dat dit een garen is waar u werkelijk met alle plezier gebruik van zult maken. Wat het allemaal nog mooier maakt is dat u dit garen van het merk Lang Yarns hier bij Caro's Atelier ook nog eens kunt bestellen tegen de best mogelijke prijs!