Filter uw producten


Pagina 1 van 1

Lang Yarns Donegal

Zou u graag een echt klassiek garen in huis willen halen? In dat geval is het absoluut een aanrader om even te kijken naar het zogenaamde Lang Yarns Donegal garen. Het betreft hier een echt klassiek, Iers tweed garen welke nog op de ouderwetse manier wordt gesponnen evenals geverfd. Deze traditionele werkwijze zorgt ervoor dat het garen over een zeer aantrekkelijke en robuuste uitstraling beschikt. De draad verschilt bovendien in de praktijk zowel in dikte als in trekkracht. Gebruikmaken van het garen uit de Donegal lijn zorgt er in ieder geval voor dat al uw creaties niet alleen over meer structuur, maar tegelijkertijd ook over meer diepte komen te beschikken. Lijkt dit u ook wel wat? Maak dan snel kennis met dit fantastische garen hier bij Caro's Atelier!

Gemaakt van honderd procent natuurlijke scheerwol

Het garen dat is terug te vinden in de collectie is gemaakt van zachte, honderd procent scheerwol. Het betreft hier een volledig natuurlijk garen van het merk Lang Yarns welke geheel op de traditionele manier is gemaakt. Door gebruik te maken van dit garen zult u kunnen vaststellen dat u probleemloos de meest uiteenlopende creaties kunt realiseren. Het gaat hierbij niet alleen om bijvoorbeeld een lekker warme vest of een trui, maar ook om tal van verschillende accessoires. Het garen uit de Lang Yarns Donegal lijn is dan ook bijzonder geschikt voor het realiseren van wanten en mutsen. Welke creatie u dus met andere woorden ook in gedachten heeft, de kans is bijzonder groot dat u ze kunt maken met behulp van dit garen dat is terug te vinden in ons ruime assortiment!

De eigenschappen van het Lang Yarns Donegal garen

Het Lang Yarns Donegal garen beschikt uiteraard over diens eigen, specifieke eigenschappen. Eén bol van dit garen kent in ieder geval een gewicht van 50 gram. Ze geeft u bovendien de beschikking over ongeveer 190 meter aan draad. U moet er rekening mee houden dat er voor dit garen een stekenverhouding van toepassing is van 10 x 10 centimeter = 22 steken x 30 naalden. Gaat u van dit type garen gebruikmaken voor het maken van verschillende creaties? In dat geval is het aan te raden om rekening te houden met naalden met een dikte van van 3,5 à 4 mm.

Haal uw Donegal vandaag nog in huis!

Hebben de kenmerken van het Donegal garen u ook weten te overtuigen? Bent u dan ook helemaal klaar om dit garen in huis te halen? Dan nodigen we u graag uit om dat te doen hier bij Caro's Atelier! Wij maken het voor onze klanten niet alleen mogelijk om het garen te kopen in verschillende mooie kleurtinten, daarnaast kan ze ook nog eens worden besteld tegen een zeer interessante prijs. Plaatst u bovendien de bestelling voor uw garen voor 21:00 uur deze avond? Dan gaat ze vandaag nog op de post! Alles bij elkaar gezien mag het dan ook duidelijk zijn dat u kunt rekenen op heel wat interessante voordelen wanneer u beslist om uw Lang Yarns Donegal garen te kopen hier bij Caro's Atelier!