Filter uw producten


Pagina 1 van 2

Katia Mississippi 3

Het Katia Mississippi 3 garen bestaat uit een combinatie van 60 procent katoen evenals 40 procent polyamide. Het resultaat van deze samenstelling is een lekker zacht aanvoelende draad die tegelijkertijd toch over een meer dan degelijke kwaliteit en stevigheid beschikt. Dit garen uit de reeks van Katia is bovendien ook verkrijgbaar in meer dan 40 verschillende kleuren. Op deze manier kunt u elke gewenste creatie precies op die manier realiseren zoals u dat in eerste instantie altijd in gedachten heeft gehad. Eveneens goed om te weten is dat dit type garen zich ook perfect leent voor amigurumi's. Indien u graag een ongelofelijk veelzijdig wol en garen in huis wenst te halen hoeft u dan ook zeker niet langer te twijfelen. Haal het Mississippi 3 garen dan ook vandaag nog in huis hier bij Caro's Atelier!

Wat maken met het Katia Mississippi 3 garen?

Een belangrijke vraag die u zich ongetwijfeld ook zult stellen is wat u nu precies allemaal kunt maken met behulp van het Katia Mississippi 3 garen. Zoals reeds aangegeven gaat het hierbij in ieder geval om een zacht, maar toch ook stevig garen waar u heel wat verschillende richtingen mee uit kunt. Dit betekent onder meer dat u er voor kunt kiezen om er mooie kleding mee te maken, maar wat bovendien ook te denken van bijvoorbeeld fijne knuffels voor de kleinsten onder ons? Of misschien wilt u wel graag uniek en zacht speelgoed maken of wat ook te denken van gezellige dekentjes? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden wanneer u er voor kiest om aan de slag te gaan met dit garen.

Ook voordelig Mississippi 3 garen bestellen?

Zou u ook graag één van de aangehaalde projecten willen realiseren met behulp van het Katia garen? Dan zult u ze ongetwijfeld willen kunnen bestellen tegen de best mogelijke prijs. Dat is perfect mogelijk wanneer u, uw bestelling plaatst hier bij Caro's Atelier. Niet alleen wordt al het Katia garen bij ons aangeboden tegen een zeer interessante prijs, daar komt ook nog eens bij dat wij u voorzien van een zeer korte leveringstermijn. Sterker nog, wanneer uw bestelling voor 21:00 uur bij ons binnen is zullen wij deze dezelfde dag nog op de post doen. Dit is natuurlijk ideaal voor mensen die niet meer kunnen wachten om zelf met het uitstekende Katia Mississippi 3 garen aan de slag te kunnen gaan. Hoe dan ook mag het duidelijk zijn dat u er steeds goed aan doet om er voor te kiezen om dit type garen hier bij ons te bestellen.