Filter uw producten
Pagina 1 van 1

Katia Merino 100

Het Katia Merino 100 garen is een lekker zacht en elastisch garen welke is gemaakt van honderd procent merinowol. U kunt er voor kiezen om gebruik te maken van dit type garen voor het maken van de meest uiteenlopende creaties. Dit zowel voor allerhande brei- als haakdoeleinden. Het Katia Merino 100 garen kriebelt niet wat ze eveneens zeer geschikt maakt voor het realiseren van baby- evenals kinderkleding. Tot slot is het ook nog eens zo dat het Katia Merino 100 garen superwash is behandeld wat er voor zorgt dat ze zonder moeite in de wasmachine kan worden gestopt. Dit maakt ze natuurlijk bijzonder toegankelijk op vlak van dagelijks onderhoud. Spreken deze verschillende voordelen die zijn verbonden aan het Katia Merino 100 garen u ook wel aan? Waarom zou u dan nog langer wachten? Kies er vandaag nog voor om dit uitstekende wol en garen te bestellen hier bij Caro's Atelier!

Een geschikt garen voor het maken van baby- en kinderkleding

Het Katia Merino 100 garen is een geschikt garen voor het realiseren van de meest uiteenlopende kledingstukken voor baby's en kinderen. Dit niet alleen omdat ze over een zeer zachte textuur beschikt, maar ook omdat ze superwash is behandeld. Dit laatste zorgt er voor dat alle creaties die tot stand zijn gekomen met behulp van dit garen zonder enig probleem in de wasmachine kunnen worden gestopt. U moet er wel rekening mee houden dat dit uitsluitend kan gebeuren tot op een temperatuur van 30 graden. Bovendien is het ook nog eens zo dat dit garen van het merk Katia er om bekend staat niet te kriebelen en spreekt het voor zich dat ze kan worden aangekocht in de meest uiteenlopende kleuren. Het mag dan ook duidelijk zijn, indien u er aan denkt om zelf tal van leuke creaties voor baby's en / of kinderen te maken is het zeker en vast een aanrader om het aanschaffen van het Katia Merino 100 garen te overwegen.

Haal uw Katia Merino 100 garen nu in huis!

Wilt u graag zelf de leukste creaties op vlak van baby- en kinderkleding kunnen maken? In dat geval spreekt het voor zich dat u daarvoor graag gebruik zult willen maken van een geschikt garen. Het kopen van het Katia Merino 100 garen is op dit vlak een absolute aanrader. Dit type garen staat er namelijk niet alleen om bekend niet te kriebelen, daarnaast is ze ook nog eens lekker zacht. Ook het feit dat ze superwash is behandeld spreekt uiteraard alleen maar in het voordeel van dit garen. Bent u tevens van plan om over te gaan tot het bestellen van het Katia Merino 100 garen? Wacht dan geen moment langer en haal ze vandaag nog in huis tegen de meest interessante prijs door ze te kopen hier bij Caro's Atelier!