Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Drops Muskat

Drops Muskat is een Egyptisch gemerceriseerd katoen welke beschikt over de meest prachtige en fijne katoenen vezel die u zich kunt voorstellen! Dit garen is gesponnen van meerdere, dunne draden wat er voor zorgt dat het garen niet alleen bijzonder sterk, maar bovendien ook nog eens slijtvast is. Tegelijkertijd beschikt de draad over een zachte glans en heeft ze een prima vormvastheid. Zijn dit precies de eigenschappen van wol en garen waar u gebruik van wenst te maken? In dat geval hoeft u niet meer verder te zoeken! Bestel dit fantastische Drops garen nu tegen de scherpst mogelijke prijs hier bij Caro's Atelier!

Een fantastisch, klassiek garen

Het Drops garen kunnen we perfect bestempelen als een fantastisch en bovendien typisch klassiek garen. U beschikt dan ook over een groot aantal verschillende patronen om een keuze uit te maken. Dit Drops Muskat garen van het merk Drops Design is reeds meer dan 25 jaar op de markt en heeft door de jaren heen heel wat mensen blij gemaakt. Wilt u ook ontdekken welke zeer interessante voordelen er allemaal zijn verbonden aan dit klassieke garen? Dan is het meer dan de moeite waard om er meteen voor te kiezen om deze te bestellen hier bij Caro's Atelier! Wij garanderen u een zeer scherpe prijs waardoor u in de meest optimale omstandigheden de leukste creaties kunt realiseren met behulp van dit garen!

Een garen uit groep B

Het Drops Muskat garen behoort toe aan groep B. Wanneer u gebruik gaat maken van dit type garen dient u er rekening mee te houden dat u dit het beste doet in combinatie met naalden die beschikken over een dikte van 4 mm. De stekenverhouding is 10 x 10 centimeter = 21 steken x 28 naalden. Eén bol van dit garen heeft een gewicht van 50 gram en is goed voor een totale lengte aan draad van 100 meter. U kunt er voor kiezen om dit garen te wassen op fijne was met een temperatuur van maximum 40 graden. Na het wassen dient u er rekening mee te houden dat u dit garen plat moet laten drogen. Nu u op de hoogte bent van de precieze kenmerken waar dit garen over beschikt is het vooral nog uitkijken naar de verschillende kleuren die zijn terug te vinden in deze lijn. Daar vertellen we u graag meer over in het onderstaande stukje.

Drops Muskat in diverse, prachtige kleuren

Het garen dat is terug te vinden in de Muskat collectie kan worden besteld in tal van verschillende kleuren. Het gaat hierbij om lichte kleuren zoals bijvoorbeeld Muskat wit en Muskat naturel, maar wat bovendien ook te denken van hardere kleuren zoals met name Muskat (donker)oranje, Muskat rood evenals Muskat oudroze. Het feit dat het garen in zoveel verschillende kleuren kan worden aangekocht zorgt er voor dat al uw creaties precies op die manier kunnen worden gerealiseerd zoals u dat altijd al voor ogen heeft gehad. Ook dit draagt uiteraard bij aan de vele voordelen die zijn verbonden aan het garen dat is terug te vinden in deze lijn.

Koop uw Drops Muskat garen nu hier bij Caro's Atelier!

Bent u ook al zo benieuwd om aan de slag te gaan met dit garen? In dat geval nodigen we u graag uit om meteen één of meerdere van deze garens te kopen uit het assortiment hier bij Caro's Atelier! Niet alleen kunt u dit bij ons doen tegen de beste prijs, daarnaast is het mogelijk om een keuze te maken uit een groot aantal verschillende kleuren. Wilt u ook graag kunnen genieten van de verschillende, interessante voordelen die het bestellen van Drops Muskat bij ons met zich meebrengt? Plaats dan vandaag nog uw bestelling! Alle orders die zijn geplaatst voor 21:00 uur worden dezelfde dag nog verzonden! Op deze manier heeft u al uw garen in geen tijd in huis!