Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Drops Kid Silk

Het Drops Kid Silk garen is een luxegaren welke bestaat uit een exclusieve mix van 75 procent mohair super kid en 25 procent zijde. Deze combinatie zorgt er voor dat er een bijzonder licht garen is ontstaan welke zich kenmerkt door een zacht en aantrekkelijk kleurenpalet. U kunt er voor kiezen om alleen gebruik te maken van dit garen of ze te combineren met andere exemplaren. In de praktijk wordt er vaak voor gekozen om gebruik te maken van het garen voor het realiseren van bijvoorbeeld sjaals, schouderwarmers evenals vrouwelijke vestjes. Bent u ook wel geïnteresseerd in de specifieke eigenschappen waar het Drops garen over beschikt? Zoek dan niet verder en plaats uw bestelling vandaag nog tegen de meest interessante voorwaarden hier bij Caro's Atelier!

De belangrijkste kenmerken van het garen

Het garen uit de Drops Kid Silk collectie beschikt uiteraard over diens eigen, specifieke kenmerken. Eén bol van dit garen weegt bijvoorbeeld 25 gram. Ze is goed voor een lengte van ongeveer 200 meter aan draad. De stekenverhouding welke van toepassing is bij dit garen is 10 x 10 centimeter = 23 steken x 30 naalden. Het vezelgehalte van dit garen bestaat uit 75 procent mohair evenals 25 procent zijde. Gaat u gebruikmaken van dit type garen? In dat geval is het ook altijd een goed idee om rekening te houden met een naalddikte van 3 mm. Voordat u over gaat tot het bestellen van dit Drops Design garen is het uiteraard zeker de moeite waard om rekening te houden met deze specifieke kenmerken.

Drops Kid Silk in diverse kleuren

Het Drops Kid Silk garen kan worden aangekocht in tal van verschillende kleuren. Wanneer u een blik werpt op het assortiment met dit garen hier bij Caro's Atelier wordt het meteen duidelijk dat vooral de zachte kleuren overwegen. Dit gezegd zijnde is het ook zo dat er een aantal long print kleuren verkrijgbaar zijn. Het feit dat er zoveel verschillende soorten kleuren zijn terug te vinden in het assortiment zorgt ervoor dat er voor elke creatie wel een kleur naar wens kan worden besteld. Hiervoor kunt u inspiratie opdoen in onze boeken. Wat u dus met andere woorden ook in gedachten mag hebben, de kleur van uw keuze is in principe altijd mogelijk wanneer u er voor kiest om één of meerdere garens te bestellen uit deze lijn.

Een comfortabel garen voor verschillende creaties

Het garen dat is terug te vinden in de Drops Kid Silk collectie staat er om bekend niet alleen zeer licht te zijn, daarnaast kenmerkt ze zich ook nog eens door een zachte en bovendien ook geraffineerde structuur. Haar unieke karakter zorgt er voor dat ze zich uitstekend leent voor het realiseren van de meest uiteenlopende creaties ook met behulp van accessoires. U kunt op dit vlak niet alleen denken aan een mooie sjaal, maar ook aan bijvoorbeeld schouderwarmers evenals vrouwelijke vestjes. Deze voorbeelden maken wel duidelijk dat dit type garen in het bijzonder geschikt is voor het realiseren van allerhande, kleine kledingstukken.

Koop nu uw Drops Kid Silk hier bij Caro's Atelier!

Denkt u er ook over na om het garen uit deze collectie te kopen? In dat geval zult u meteen kunnen vaststellen dat u daarvoor hier bij Caro's Atelier op de juiste plaats bent! Wij voorzien onze klanten namelijk van de mogelijkheid om dit type garen te bestellen tegen een zeer toegankelijk prijskaartje. Dat is echter niet alles, want we gooien er zomaar nog een paar extra voordelen bovenop! Zo is het niet alleen mogelijk om het garen te kopen tegen een scherpe prijs, u kunt ze ook nog eens bijzonder snel in huis hebben. Garen dat wordt besteld voor 21:00 uur wordt namelijk dezelfde dag nog verzonden. Elke bestelling die bij ons wordt geplaatst ter waarde van 45 euro of meer wordt tot slot ook nog eens helemaal gratis verstuurd! Dit alles maakt het dan ook meer dan duidelijk, u bent hier bij Caro's Atelier steeds aan het juiste adres voor het aanschaffen van uw Drops Kid Silk garen!