Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Drops Fabel

Drops Fabel staat bekend als een uitstekende sokkenwol, dit niet in het minst omdat ze over een zeer slijtvast karakter beschikt. Een bekend kenmerk van menig aantal sokkengarens is terug te vinden in het feit dat ze vaak zijn gemaakt van net wat stuggere wol. Op dit vlak weet dit merk zich van de massa te onderscheiden. Het sokkengaren dat deel uitmaakt van deze collectie wol en garen staat er namelijk om bekend te beschikken over een aanzienlijk zachtere kwaliteit. Dit zorgt er voor dat we het garen uitstekend kunnen bestempelen als een fantastisch all-round garen. Dit garen is dan ook niet alleen maar geschikt voor het maken van de leukste en meest kwalitatieve sokken, daarnaast is het bijvoorbeeld ook een aanrader voor babymodellen! Wilt u ook graag meer te weten komen over alle bijzondere voordelen die zijn verbonden aan het garen? Lees dan snel verder of plaats meteen uw bestelling hier bij Caro's Atelier!

Ontdek de unieke kleuren van Drops Fabel!

Op het ogenblik dat u het assortiment met kleuren van Drops Fabel garen gaat bekijken kunt u meteen vaststellen dat dit garen kan worden aangekocht in effen, mouliné en printkleuren. Kenmerkend voor de prints van dit garen is dat ze worden gekleurd volgens de zogenaamde 'fancy dyeing' werkwijze. Op deze manier weet ze zich te onderscheiden ten opzichte van andere methodes omwille van het feit dat elk verfbad over een kleine variatie beschikt. Deze variatie kan niet alleen worden opgemerkt in het kleurverloop, maar ook in de nuances. In tegenstelling tot wat u misschien op het eerste zicht mag denken is dit absoluut geen fout, maar wel één van de kenmerken welke dit Drops Design garen uniek maakt.

Patroon afhankelijk van het project

De kleurvoorbeelden die gelden voor het Drops Fabel garen tonen zich op het ogenblik dat u over een beperkte hoeveelheid steken breit. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer u sokken gaat maken met behulp van dit garen en de juiste maat naalden. Op het ogenblik dat u er voor kiest om grotere projecten te breien of te haken met dit garen wordt er voor gezorgd dat het eindresultaat er net wat anders uit zal komen te zien. Dit zorgt er voor dat er eigenlijk kan worden gesteld dat haast geen enkele creatie tot stand komt met behulp van het garen uit deze collectie volledig hetzelfde is.

Superwash behandeld

Veel mensen houden er van om vooral gebruik te maken van garen welke superwash is behandeld. Dit heeft alles te maken met het feit dat creaties die zijn gemaakt met behulp van het garen in kwestie in de wasmachine kunnen. Dat geldt ook voor het Drops Fabel garen. Dit vierdradig garen werd namelijk eveneens superwash behandeld waardoor ze zich zeer eenvoudig laat onderhouden. Het spreekt voor zich dat ook dit er voor zorgt dat dit garen zich uitstekend leent voor het maken van de meest uiteenlopende creaties.

Bestel nu het garen uit de Drops Fabel collectie!

Bent u op zoek naar een prima sokkengaren, maar wilt u voor het maken van uw sokken liever geen gebruikmaken van een stugge wol? In dat geval biedt het garen dat deel uitmaakt van deze collectie de perfecte oplossing. Dit garen is bovendien verkrijgbaar in de meest uiteenlopende, bijzondere kleuren waardoor elke creatie die met behulp van dit garen wordt gemaakt steeds weer zal uitblinken in de massa. Bovendien maken wij het bestellen van het garen uit deze lijn voor onze klanten nog interessanter. Dit doen we door ze aan te bieden tegen een zeer interessant prijskaartje. Daarnaast zorgen wij ook voor een zeer snelle levering van het aangekochte garen. Wanneer u, uw bestelling heeft geplaatst voor 21:00 uur 's avonds zorgen wij er namelijk voor dat deze dezelfde dag nog wordt verzonden! Als dat niet fijn is! Alles bij elkaar gezien kunnen we dan ook met recht en rede stellen dat er geen betere plaats is om uw Drops Fabel sokkengaren te kopen dan hier bij Caro's Atelier!