Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Drops Baby Merino

Drops Baby Merino is een garen welke wordt gesponnen van extra fijne merinoswol van het merk Drops Deisgn. Deze wol is afkomstig van vrijlopende dieren uit Zuid-Amerika. Het garen staat erom bekend een bijzonder zacht type van wol te zijn welke ook niet gaat kriebelen. Dit zorgt er onder meer voor dat ze prima geschikt is voor gevoelige babyhuidjes. Wanneer u ervoor kiest om het Baby Merino garen te bestellen kunt u bovendien ook rekenen op een garen dat Superwash is behandeld. Dit betekent dat u de creaties die u heeft gemaakt met behulp van dit garen gewoon in de wasmachine kunt stoppen! Het spreekt dan ook voor zich dat het Drops Baby Merino garen uitstekend geschikt is voor dagelijks gebruik.

Extra elasticiteit

Het Drops Baby Merino garen is gesponnen met behulp van diverse, dunne draden. Dit zorgt er voor dat er aan het garen een zekere mate van extra elasticiteit is gegeven. Tijdens het gebruik van dit garen dient u er wel rekening mee te houden dat het bijzonder belangrijk is dat het garen op een correcte manier wordt behandeld. Dit betekent in het bijzonder dat de stekenverhouding volledig juist dient te zijn. Het wordt dan ook aangeraden om liever een beetje strakker te breien dan te losjes. Bovendien is het ook erg belangrijk om het garen niet op een te hoge temperatuur te wassen en laat ze bovendien bij voorkeur ook niet te lang in het water liggen. Laat u, uw creaties die zijn gemaakt met behulp van dit garen drogen? Doe dit dan bij voorkeur altijd plat, dat is beter voor alle soorten wol en garen.

De eigenschappen van dit garen

Het Drops Baby Merino garen behoort toe aan de groep A (23-26 steken). Het wordt aangeraden om gebruik te maken van breinaalden van 3 mm op het ogenblik dat u een creatie gaat maken met behulp van het garen. De stekenverhouding is 10 x 10 centimeter = 25 steken x 32 naalden. Het wordt bij het wassen van dit garen steeds aangeraden om gebruik te maken van een fijne was of een wol programma. De maximum temperatuur waarop u, uw creaties die zijn gemaakt met behulp van het Baby Merino garen kunt wassen is 40 graden. Gebruik tijdens het wassen ook nooit wasverzachter.

Ruime keuze aan Drops Baby Merino garen

Denkt u er ook aan om gebruik te maken van Drops Baby Merino garen voor uw volgende creatie(s)? In dat geval heeft u waarschijnlijk reeds in gedachten van welke kleur u gebruik wenst te maken. In het assortiment hier bij Caro's Atelier zijn de meest uiteenlopende kleuren terug te vinden waar u de mooiste creaties mee kunt realiseren. Of u nu op zoek bent naar lichte, vrij neutrale kleuren of u eerder een voorkeur heeft voor hardere, meer opvallende kleuren, in beide gevallen zult u kunnen vaststellen dat deze allemaal zijn terug te vinden hier in het aanbod bij Caro's Atelier. Bovendien maken wij het voor onze klanten niet alleen maar mogelijk om een keuze te maken uit een uitgebreid aanbod, daarnaast is het ook nog eens zo dat al garen steeds kan worden gekocht tegen de beste prijs.

Gegarandeerd een snelle levering van uw Baby Merino garen

Bovenstaande maakt eigenlijk al een beetje duidelijk dat er heel veel goede redenen zijn aan te halen om ervoor te kiezen om uw garen te kopen hier bij Caro's Atelier. Buiten de reeds aangehaalde voordelen is het echter eveneens zo dat u bij ons altijd bent verzekerd van een snelle levering van uw garen. Bestelt u voor 21:00 uur 's avonds? Dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Dat is echter niet alles, want van zodra er een bestelling ter waarde van minimum 45 euro wordt geplaatst zullen ook de verzendkosten komen te verdwijnen. Zo wordt de bestelling die u plaatst hier bij Caro's Atelier zomaar even nog interessanter! Waarom zou u dus verder nog twijfelen? Kies er vandaag nog voor om uw Drops Baby Merino garen te bestellen hier bij Caro's Atelier!