Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Drops Andes

Kiezen voor Drops Andes betekent dat u kiest voor een type garen welke is gesponnen van twee draden. Voor het realiseren van dit garen werd er voor gekozen om gebruik te maken van een combinatie van 65 procent Peruvian Highland wol samen met 35 procent superfijne alpacawol. Er is bewust voor deze combinatie gekozen. Niet alleen wordt er op deze manier namelijk voor gezorgd dat het garen over een zachte uitstraling komt te beschikken, daarnaast beschikt ze toch over een optimale vormvastheid. Klinkt dit alles voor u eveneens als muziek in de oren en zou u dan ook bijgevolg ook graag kennis willen maken met alle voordelen die zijn verbonden aan het dit garen? Ontdek dit garen dan snel in het aanbod van Drops Design hier bij Caro's Atelier!

Onbehandelde garenvezels

Op het ogenblik dat u Drops Andes garen gaat bestellen is het voor u eveneens interessant om te weten dat de garenvezels niet zijn behandeld. Dit zorgt er voor dat de wol uitsluitend is gewassen en niet is blootgesteld aan allerhande chemische behandelingen voor wat het verven betreft. Dit zorgt er voor dat u bij het gebruik van dit type wol en garen kunt rekenen op nog een aantal extra voordelen. Zo blijven de natuurlijke eigenschappen van het garen namelijk behouden terwijl het garen toch over een aantrekkelijke evenals een mooie structuur blijft beschikken.

Keuze uit verschillende mix-kleuren

Tijdens het bekijken van het aanbod met Drops Andes garen hier bij Caro's Atelier zult u kunnen vaststellen dat er heel wat verschillende mix-kleuren in zijn terug te vinden. Dit betekent concreet dat dit garen tot stand komt door meerdere kleuren te mengen voor het spinnen. Op deze manier ontstaat er een gemêleerd (mix) effect welk eer voor zorgt dat uw creaties zomaar over een nog mooiere uitstraling zullen komen te beschikken. Het mag dan ook duidelijk zijn, ook de bijzondere kleuren maken het een absolute aanrader om voor dit garen te kiezen voor uw volgende creaties!

Eenvoudig te gebruiken met dikke brei- en haaknaalden

Vooraleer aan de slag te gaan met het Drops Andes garen is het mogelijks nog interessant om rekening te houden met een aantal extra tips. Zo is het bijvoorbeeld eenvoudig om met dit garen te werken wanneer u er voor kiest om gebruik te maken van dikke breinaalden en haaknaalden. Bovendien leent dit garen zich ook uitstekend voor het vilten. De aanbevolen naalddikte voor dit garen bedraagt 9 mm en de stekenverhouding is 10 x 10 centimeter = 10 steken x 14 naalden. Wilt u, uw creaties die zijn gemaakt met behulp van dit garen wassen? Hou er dan rekening mee dat dit steeds moet gebeuren op een temperatuur van maximum 30 graden en met handwas.

Welke creaties maken met Drops Andes garen?

Natuurlijk kiest u er na het aanschaffen van het Drops Andes garen zelf voor welke creaties u er mee gaat maken. Echter moet het gezegd dat de eigenschappen van dit garen er specifiek voor zorgen dat ze bijzonder interessant is voor wat het maken van winterkleding betreft. Bent u echter eerder op zoek naar een interessant garen om te gebruiken voor het realiseren van allerhande accessoires, ook voor in uw interieur? Ook in dat geval zult u kunnen vaststellen dat het garen al uw vooropgestelde verwachtingen zal weten in te lossen. Dit alles zorgt ervoor dat u met dit Drops garen kiest voor een bijzonder veelzijdig garen waar u ongetwijfeld heel veel plezier aan zult beleven!

Haal uw Andes garen nu in huis tegen de beste prijs!

Wanneer de bovenstaande informatie u heeft weten te overtuigen zult u waarschijnlijk over willen gaan tot het kopen van dit garen. Is dat het geval? Dan bent u daarvoor hier bij Caro's Atelier aan het juiste adres! Uw garen bij ons aanschaffen zorgt er namelijk niet alleen voor dat u het gewenste garen kunt bestellen uit ons zeer ruime assortiment, daarnaast kunt u ook altijd rekenen op de scherpst mogelijke prijs. Bijkomend is het ook nog eens zo dat al uw bestelde garen bijzonder snel wordt geleverd en u kunt genieten van gratis levering vanaf een bestelbedrag van minimum 45 euro. Al deze verschillende voordelen samen zorgen er voor dat er geen betere webwinkel is terug te vinden om uw Drops Andes garen bij te kopen!