Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Drops Alpaca

Het Drops Alpaca garen is één van de absolute favorieten van menig aantal dames. Het moet dan ook gezegd dat het hierbij gaat om een fantastisch gesponnen garen welke is gemaakt van honderd procent superfijne alpacawol. Kenmerkend voor dit garen is ook dat de alpacavezels onbehandeld zijn. Dit betekent dat de wol uitsluitend is gewassen en bijgevolg ook helemaal niet is komen bloot te staan aan chemische behandelingen voor wat het verven betreft. Dit maakt in de praktijk een niet onbelangrijk verschil. Het is namelijk zo dat op deze manier de natuurlijke eigenschappen van het garen zichtbaar blijven terwijl het garen meteen ook over een mooie vorm en structuur komen te beschikken. In ieder geval, wilt u ook graag kennismaken met dit prachtige garenvan het merk Drops Design? Dan bent u daarvoor hier bij Caro's Atelier absoluut aan het juiste adres!

Kwalitatief en slijtvast

Het Drops Alpaca garen kenmerkt zich door een uitstekende kwaliteit. Deze kwaliteit wordt vooral gerealiseerd door het feit dat ze is gesponnen van drie draden waarbij er sprake is van een extra draai of twist. Op deze manier ontstaat een slijtvaste uitstraling die er bovendien om bekend staat bijzonder veelzijdig te zijn. Het is dan ook zo dat u het garen in ons assortiment terug kunt vinden in de meest uiteenlopende kleuren. Of u nu op zoek bent naar een flashy, opvallende kleur of u eerder de voorkeur geeft aan een rustigere kleur, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Werken met wol en garen is tegenwoordig meer divers als ooit eerder.

Verkrijgbaar in mix-kleuren

Bovenstaande geeft reeds aan dat u het Drops Alpaca garen hier bij Caro's Atelier kunt bestellen in de meest uiteenlopende kleuren. U kunt opteren voor garen in een effen kleur, maar u kunt ook opteren voor ongekleurd (eco) evenals natuurlijke tinten en ook zogenaamde mix-kleuren. Wat deze mix-kleuren betreft kunt u rekenen op garen welke is gemaakt door verschillende kleuren te mengen voor het spinnen. Op deze manier wordt er gemêleerd (mix) effect gecreëerd welke heel wat mensen zal weten te overtuigen. In ieder geval, welke kleuren of welke patronen u ook in gedachte mag hebben voor uw garen, door gebruik te maken van de mogelijkheden die deze collectie te bieden heeft is het allemaal mogelijk!

Comfortabel om te dragen

Wanneer u op zoek gaat naar een geschikt garen voor uw creaties spreekt het voor zich dat u niet alleen rekening zult willen houden met de kwaliteit van het garen evenals de uitstraling waarover ze beschikt, maar u ook zult willen kijken naar het draagcomfort dat er mee kan worden gerealiseerd. Ook op dit vlak is kijken in de richting van Drops Alpaca garen absoluut de moeite waard. Breiwerk welke tot stand is gekomen met behulp van dit garen staat er dan ook om bekend over een zeer licht en aangenaam karakter te beschikken. Dit betekent in de praktijk dat ze zeer zacht aanvoelt op de huid. Daarnaast wordt meteen duidelijk dat Drops Alpaca garen over een zeer mooie en bijzondere glans beschikt. Dit alles maakt dat dit garen over de hele lijn zal weten te overtuigen. Bent u het hier mee eens en wilt u graag meteen overgaan tot het bestellen van dit garen? In dat geval nodigen we u graag uit om even alle verschillende mogelijkheden in ons assortiment te ontdekken!

De kenmerken van het Alpaca garen

Zoals we reeds eerder hebben aangegeven is Drops Alpaca garen gemaakt van honderd procent onbehandelde alpacawol. Op het ogenblik dat u gebruik gaat maken van dit garen dient u rekening te houden met een aanbevolen naalddikte welke is gelegen tussen de 2,5 & 3,5 mm. Daarnaast is er een stekenverhouding van toepassing van 10 x 10 centimeter = 23 steken x 30 naalden. Het is voor het juiste resultaat erg belangrijk de juiste naalden te gebruiken. Op het ogenblik dat u, uw creaties die zijn gemaakt van dit garen wenst te wassen dient u daarvoor rekening te houden met het gebruik van handwas en een temperatuur van maximum 30 graden. Het drogen van uw creaties die zijn gemaakt van dit garen gebeurt bij voorkeur plat.

Snelle en gratis verzending van uw Drops Alpaca garen

Hebben de vele interessante voordelen die verbonden zijn aan de Alpaca garen u weten te overtuigen? In dat geval is de kans bijzonder groot dat u er voor zult willen kiezen om dit garen te kopen. Daarvoor bent u hier bij Caro's Atelier absoluut aan het juiste adres. Wij bieden klanten die hun Drops Alpaca garen bij ons bestellen dan ook tal van verschillende, interessante voordelen aan. Op het ogenblik dat u, uw bestelling plaatst voor 21:00 uur wordt deze bijvoorbeeld dezelfde dag nog verzonden. Dat is echter niet alles. Bij menig aantal webwinkels kunnen de verzendkosten de kostprijs van uw garen aanzienlijk beïnvloeden. Dat geldt niet voor Caro's Atelier. Van zodra u er voor kiest om een order ter waarde van minimum 45 euro te plaatsen zult u immers kunnen rekenen op gratis verzending. Plaatst u toch een order voor een lagere bestelwaarde? Dan dient u uitsluitend rekening te houden met beperkte verzendkosten die uw order nauwelijks zullen beïnvloeden.