Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Drops Alaska

Het garen dat is terug te vinden in de Drops Alaska collectie betreft een klassiek gesponnen en niet behandeld garen welke is gemaakt van honderd procent nieuwe wol. Voor veel mensen is de keuze voor onbehandelde wol zeer voor de hand liggend. Het betekent namelijk in de praktijk dat de wol uitsluitend is gewassen en bijgevolg niet werd blootgesteld aan een chemische behandeling voor het verven. Op deze manier wordt er voor gezorgd dat de beste eigenschappen van de wol benadrukt kunnen worden. Bovendien zorgt deze werkwijze er eveneens voor dat het Alaska garen zich kenmerkt door een betere vormvastheid evenals structuur. Bent u ook wel geïnteresseerd in alle voordelen die verbonden zijn aan gebruikmaken van het Drops Alaska garen? Dan nodigen we u bijzonder graag uit om kennis te maken met dit uitstekende garen van het merk Drops Design hier bij Caro's Atelier!

Eén van de klassiekers uit het Drops Design assortiment

Drops Alaska garen betreft een driedradig kwaliteitsgaren welke zich door de jaren heen ruimschoots heeft weten te bewijzen. Ze is inmiddels dan ook uitgegroeid tot een ware klassieker binnen het Drops Design assortiment. Ondanks het feit dat dit type garen voor het eerst op de markt werd gelanceerd in de jaren '80 moet het gezegd dat ze door de jaren heen steeds haar populariteit heeft blijven behouden. Dit is ongetwijfeld niet alleen het gevolg van het brede kleurenpalet, maar ook van de nagenoeg onbegrensde selectie van patronen die zowel geschikt zijn voor dames-, heren- en kinderkleding. Bovendien wordt er in de praktijk eveneens voor gekozen om met behulp van dit garen de meest uiteenlopende accessoires te maken. Dit alles zorgt er voor dat dit type garen van Drops Design er absoluut één is die u niet over het hoofd mag zien!

Doorgevoerde verbetering in 2007

Ondanks het feit dat Drops Alaska garen door de jaren heen is uitgegroeid tot een ware klassieker moet het gezegd dat er in het jaar 2007 een verbetering aan de draad werd doorgevoerd. De draad is sindsdien dan ook een stuk voller van structuur geworden. Dit heeft wel als gevolg dat er in de praktijk wat minder meters op een bol zijn komen te zitten. Omwille van deze reden wordt het sterk aangeraden om voor het realiseren van patronen welke beginnen met 102 of later één à twee bollen met garen extra te bestellen. Op deze manier kunt u er namelijk pas echt zeker van zijn dat u tijdens het realiseren van de gewenste creatie niet met een tekort aan garen komt te zitten. Houdt u ook rekening met de dikte van uw breinaalden en haaknaalden.

Koop uw Alaska garen nu hier bij Caro's Atelier!

De doorgevoerde verbetering in het jaar 2007 heeft er voor gezorgd dat het Drops Alaska garen zomaar even nog populairder en interessanter is geworden. Bent u eveneens van plan om voor het realiseren van uw nieuwe creaties gebruik te gaan maken van dit garen? Wanneer dat het geval is bent u hier bij Caro's Atelier aan het juiste adres! Niet enkel bieden wij onze klanten de mogelijkheid om Drops Alaska garen in de meest uiteenlopende kleuren te kopen, daarnaast is dit garen ook nog eens verkrijgbaar tegen een zeer interessante prijs en kan ze snel worden geleverd. Plaatst u bovendien een bestelling ter waarde van minimum 45 euro? In dat geval kunt u er steeds op rekenen dat deze volledig gratis zal worden verzonden!