Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

byClaire Softmix

Naar de byClaire Softmix lijn wordt in de praktijk ook vaak verwezen als byClaire nr. 2. Het betreft hier een prachtig wintergaren welke op de markt werd gelanceerd door Claire Boeter. Claire is bekend van haar blog Haken en Meer evenals de verschillende boeken die ze op de markt heeft gebracht. Deze expertise heeft ze gebruikt om haar eigen collectie garen op de markt te lanceren en met succes. Deze lijn kenmerkt zich door een combinatie van 58 procent katoen samen met 42 procent polyacryl. Ze is bovendien geschikt voor een naald van 6 mm. Bent u op zoek naar een uitstekend garen van het merk byClaire waar u de mooiste creaties mee kunt realiseren? Dan is de byClaire Softmix lijn het ontdekken ongetwijfeld meer dan waard!

Uitstekende mix van gemerceriseerd katoen en polyacryl

Indien u er voor kiest om gebruik te gaan maken van het byClaire Softmix garen zult u kunnen vaststellen dat deze niet alleen lekker zacht, maar ook nog eens erg warm is. Bovendien is ze ook nog eens super mooi in gebruik. In de praktijk wordt er voor gekozen om gebruik te maken van dit garen voor het realiseren van niet alleen knuffels, maar ook kleding voor in de winter evenals allerhande woonaccessoires. Dit maakt duidelijk dat het hierbij gaat om een zeer veelzijdig garen welke voor een groot aantal verschillende toepassingen kan worden gebruikt.

Verkrijgbaar in 46 schitterende kleuren

De byClaire lijnen staan er om bekend telkens een ruime keuze aan te bieden op vlak van verschillende kleuren. Deze byClaire lijn vormt daar absoluut geen uitzondering op, in tegendeel. Op het ogenblik dat u een blik werpt op het assortiment met kleuren uit de collectie zult u kunnen vaststellen dat er heel wat verschillende varianten van bijvoorbeeld grijs, bruin, geel en blauw in terug te vinden zijn. De Softmix Petrol is bijvoorbeeld een prachtige kleur, maar ontdek zeker ook eens de Softmix Dark Grey en byClaire Softmix Taupe kleuren uit ons assortiment. In ieder geval, naar welk kleur van garen u ook op zoek bent, u kunt ze ongetwijfeld terugvinden in het aanbod hier bij Caro's Atelier! In totaal zijn er dan ook zomaar even 46 fantastische kleuren beschikbaar waar u een keuze uit kunt maken! Deze kleuren maken het mogelijk om erg uitgebreide creaties te maken met bijvoorbeeld Amigurimi.

Kan gewassen worden op 40 graden

Gaat u voor het maken van verschillende creaties byClaire Softmix garen gebruiken? In dat geval is het ook interessant om te weten op welke temperatuur u deze creaties kunt wassen. Voor dit garen geldt dat het mogelijk is om ze in de wasmachine te stoppen op een temperatuur van 40 graden.

Bestel uw Softmix garen nu hier bij Caro's Atelier!

Ervoor kiezen om uw byClaire garen aan te kopen hier bij Caro's Atelier betekent dat u kunt rekenen op een aantal zeer interessante voordelen. Niet alleen is het zo dat alle kleuren uit deze lijn bij ons verkrijgbaar zijn, daarnaast kunt u ook nog eens rekenen op een snelle levering evenals een zeer scherpe kostprijs. De voordelen welke zijn verbonden aan deze garens zijn inmiddels wel bekend.

Het feit dat de garen zijn gemaakt van 58 procent katoen samen met 42 procent polyacryl zorgt er niet alleen voor dat u kunt genieten van een zachte textuur, daarnaast is het ook nog eens zo dat deze garen niet kriebelen. De stoere uitstraling waar de garen over beschikken zorgt er bovendien voor dat ze uitstekend tot hun recht komen in menig aantal verschillende creaties. In ieder geval, bent u ook geïnteresseerd in de unieke voordelen die het gebruik van byClaire Softmix garen met zich meebrengt? Dan hoeft u niet langer te twijfelen, bestel deze garen en alle benodigde accessoires vandaag nog hier bij Caro's Atelier!