Filter uw producten

Pagina 2 van 2

Tas haken

Op het ogenblik dat u nood heeft aan een nieuwe tas kunt u verschillende zaken doen. U kunt er bijvoorbeeld in eerste instantie voor kiezen om uw gloednieuwe tas aan te kopen in een winkel, maar daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om zelf een tas te haken. Zelf een tas haken brengt in de praktijk best wel heel wat interessante voordelen met zich mee. Wilt u deze voordelen graag ontdekken en meteen ook kennismaken met de verschillende benodigdheden voor het zelf haken van een leuke tas? Dan bent u daarvoor hier aan het juiste adres!

Wat heeft u nodig om zelf een tas te haken?

Voordat u aan de slag kunt gaan met een tas haken is het natuurlijk zo dat u rekening zult moeten houden met het in huis halen van tal van verschillende artikelen. In eerste instantie moet u natuurlijk vooral een keuze maken uit de verschillende haakpatronen die in ons aanbod zijn terug te vinden. Heeft u dit gedaan en heeft u met andere woorden een stijl gevonden die u graag wenst te hanteren voor uw gloednieuwe tas? In dat geval zult u ook nog het benodigde garen moeten aankopen. Hou er bovendien uiteraard ook rekening mee dat u over de vereiste haaknaalden dient te beschikken. Heeft u alles in huis gehaald hier bij Caro's Atelier? Dan bent u meteen helemaal klaar om aan de slag te gaan met het maken van uw tas!

Wat maakt zelf een tas haken zo interessant?

Het zelf haken van een tas zorgt er voor dat u bent verzekerd van een aantal interessante voordelen. In eerste instantie is het bijvoorbeeld zo dat zelf een tas haken een creatieve bezigheid is. Veel mensen vinden dit erg fijn. Bovendien is het ook nog eens zo dat u na afloop van het haken fier zult zijn op het gerealiseerde eindresultaat. Dit geldt niet in het minst voor het geval waarin u de tas heeft gemaakt voor iemand anders. Telkens wanneer deze persoon de tas bij zich zal hebben zult u er namelijk aan denken dat u ze heeft gemaakt.

Een ander voordeel van zelf een tas haken heeft betrekking tot het feit dat u ze op deze manier precies zo kunt maken als u zelf altijd al in gedachten heeft gehad. U kunt dan ook niet alleen het gewenste haakpatroon zelf kiezen, maar ook het garen waaruit ze wordt vervaardigd. Tel daar ook nog eens bij op dat het zelf maken van een tas ook op financieel vlak interessanter is dan gewoon een tas in de winkel te kopen en het mag duidelijk zijn dat niets u er van hoeft te weerhouden om zelf aan de slag te gaan met het maken van een leuke tas.

Verras vrienden of familie met uw zelfgemaakte tas!

Gaat u een tas haken, maar heeft u eigenlijk zelf helemaal geen nood aan een nieuwe tas? In dat geval is het ook altijd mogelijk om daar vrienden of familie mee te verrassen. Het is vaak zo dat mensen er helemaal geen idee van hebben waarmee ze iemand moeten verrassen. Bent u ook nog op zoek naar een leuk geschenk voor een verjaardag of voor bijvoorbeeld een andere speciale gebeurtenis? In dat geval kunt u er altijd aan denken om zelf leuke creaties te haken. In het bijzonder het haken van een mooie tas kan er voor zorgen dat u zomaar iemand erg gelukkig kan maken. Telkens wanneer u de persoon in kwestie met de tas zult zien lopen zal dat u bovendien een leuk en fier gevoel geven. Zo slaat u twee vliegen in één klap!

Alles voor een tas haken is snel leverbaar

Bij Caro's Atelier hebben we ongelofelijk veel verschillende artikelen en soorten garen in voorraad. Dat is natuurlijk zeer interessant, want op deze manier kunnen we onze klanten altijd een snelle levering van hun bestelling garanderen. Op het ogenblik dat u bij ons dus bepaalde artikelen wenst aan te kopen om zelf een tas te haken zult u er altijd op kunnen rekenen dat deze snel zullen worden geleverd. Bovendien is het ook nog eens zo dat wij steeds erg lage verzendkosten hanteren waardoor deze de totale kostprijs van uw bestelling niet zullen beïnvloeden. Wist u bovendien ook dat u bij ons aanspraak kunt maken op gratis levering van uw bestelling? Daarvoor moet u wel rekening houden met het minimale bestelbedrag welke door ons wordt gehanteerd.

Gratis verzending vanaf 59 euro

Gaat u alles voor een tas haken bestellen hier bij Caro's Atelier? In dat geval bestaat de kans dat uw bestelbedrag op een waarde van 59 euro of meer zal uitkomen. Dit brengt voor u als klant een extra interessant voordeel met zich mee. Ondanks het feit dat wij voor al onze bestellingen altijd zeer lage verzendkosten in rekening brengen is het namelijk zo dat u vanaf een bestelwaarde van 45 euro kunt rekenen op gratis verzending. Dit heeft uiteraard als gevolg dat verzendkosten de totale kostprijs van uw bestelling niet meer zullen beïnvloeden. Ook dit kan dan ook een extra interessante reden zijn om uw bestelling bij ons te plaatsen!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 17:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:30.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 17:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 16:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:30.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:30. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.5 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.