Filter uw producten

Pagina 1 van 1

Scheepjes Catona Denim

Scheepjes Catona Denim is een honderd procent katoenen kwaliteitsgaren welke beschikt over een zogenaamd 'ton-sur-ton' verloop. Bij het ontdekken van dit garen wordt het meteen duidelijk dat u een keuze kunt maken uit een ongelofelijk groot en bovendien zeer uitgebreid kleurenpalet. De vele inspirerende kleurencombinaties die deel uitmaken van het assortiment zijn uitstekend te combineren en bijgevolg ook ideaal voor het realiseren van haakprojecten. Wat bent u van plan om met Scheepjes te maken?

Verschillende projecten realiseren met het Denim garen

Mensen die er voor kiezen om aan de slag te gaan met het garen uit de Scheepjes Catona Denim lijn kunnen er de meest uiteenlopende creaties mee realiseren. In eerste instantie wordt dit type garen bijvoorbeeld gebruikt voor het maken van amigurumi's. Dat is evenwel niet alles. Het is namelijk vanzelfsprekend dat u ze eveneens kunt gebruiken voor het maken van de leukste topjes en wat bovendien ook te denken van sjaals evenals de meest uiteenlopende accessoires? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden op het ogenblik dat u er oor kiest om te werken met het Denim garen!

Voor iedereen een kleur naar wens

Eén van de sterkste troeven van het aanbod met Scheepjes Catona Denim garen is terug te vinden in de ongelofelijke veelzijdigheid aan kleuren die er in terug te vinden zijn. Alle kleuren beschikken over een werkelijk sublieme uitstraling wat er voor zorgt dat ze de look van elk project dat er mee wordt gecreëerd naar een hoger niveau tillen. Of u nu bovendien eerder te vinden bent voor het gebruik van een opvallende kleur of u toch maar de voorkeur geeft aan een wat meer ingetogen variant, in beide gevallen zult u in het kleurenpalet precies die kleur(en) terug kunnen vinden die u het meeste aanspreken.

Haal uw Catona Denim garen vandaag nog in huis!

Het grote aantal aantrekkelijke en inspirerende kleuren zorgt er voor dat het garen uit de Catona Denim collectie er eentje is waar veel mensen met alle plezier gebruik van maken. Bent u ook wel geïnteresseerd in het kopen van het garen, maar wilt u dat graag kunnen doen tegen de meest interessante prijs? Dan helpen wij u hier bij Caro's Atelier graag verder. Het garen is te koop in bollen van 50 gram en beschikken steeds over ongeveer 125 meter aan draad. U kunt er voor kiezen om dit garen in de wasmachine te stoppen, maar dan wel op een temperatuur van maximum 40 graden. Hoe dan ook, wilt u ook graag het Scheepjes Catona Denim garen in huis halen? Dan bent u voor alle wol en garen bij Caro's Atelier beslist aan het juiste adres!