Filter uw producten


Pagina 1 van 2

Phildar Partner 6

Het Phildar Partner 6 garen is een aantrekkelijk, klassiek garen welke kan worden gebruikt voor tal van verschillende toepassingen. Het garen kan niet alleen worden gebruikt om mee te breien, maar ook om mee te haken. Bovendien voelt ze bijzonder zacht en ook comfortabel aan. Wat het ook de moeite waard maakt om u even te verdiepen in de collectie is het feit dat er een uitgebreid kleurenpalet voor handen is. De meest eenvoudige steek zorgt er bovendien voor dat u reeds de mogelijkheid heeft om een fijne sjaal, col of muts te realiseren. Wilt u ook graag meer te weten komen over het garen en wilt u deze meteen kunnen bestellen tegen de scherpst mogelijke prijs? Dan is het zonder twijfel een aanrader om het garen te ontdekken in het wol en garen assortiment hier bij Caro's Atelier!

De samenstelling van het Phildar Partner 6 garen

Voordat u één of meerdere garens besteld van Phildar uit het aanbod is het zo dat u natuurlijk precies zult willen weten over welke samenstelling deze beschikken. De samenstelling van het garen dat deel uitmaakt van de Phildar Partner 6 collectie bedraagt 50 procent polyamide, 25 procent wol en 25 procent acryl. Eén bol van dit garen heeft overigens een gewicht van 50 gram waardoor u de beschikking krijgt over een lengte van 66 meter aan draad. De aanbevolen naalddikte om met dit garen aan de slag te gaan is 6 mm. De stekenverhouding bedraagt tot slot 10 x 10 centimeter = 15 steken x 21 naalden. U kunt er voor kiezen om dit garen in de wasmachine te wassen op een temperatuur tot 30 graden. Dit maakt de creaties die zijn gemaakt ook erg onderhoudsvriendelijk.

Wat maken met het Phildar Partner 6 garen?

U kunt gebruikmaken van het garen uit deze lijn voor het maken van een groot aantal verschillende creaties. In eerste instantie is het bijvoorbeeld perfect mogelijk om er een fijne sjaal of een lekker warme en comfortabele col of muts mee te maken. Dat is uiteraard niet alles, want wat bovendien ook te denken van het feit dat u er gezellige dekentjes mee kunt maken voor in huis? De kenmerken van het Phildar Partner 6 garen zorgen er voor dat u er heel wat verschillende richtingen mee uit kunt en ook daar schuilt uiteraard een niet onbelangrijke kracht in. Laat uw creativiteit dus gerust de vrije loop en maak de mooiste en bovendien ook meest uiteenlopende creaties met behulp van dit prima garen!

Ontdek de kleuren uit het assortiment

Het Phildar Partner 6 garen kan worden besteld in een groot aantal verschillende kleuren. Er zijn bijvoorbeeld veel mensen die het belangrijk vinden dat al hun creaties beschikken over een neutrale, lichte kleur waardoor ze perfect met de meest uiteenlopende (andere) kledingstukken gecombineerd kunnen worden. Dat is zeker mogelijk door er voor te kiezen om gebruik te gaan maken van het garen. Deze is dan ook verkrijgbaar in kleuren zoals bijvoorbeeld Blanc, Ecru, Brume evenals Rose. Bent u iemand die eerder van plan is om aan de slag te gaan met wat hardere kleuren? Ook dat is een optie. Denk op dit vlak niet alleen aan Fuchsia, maar ook aan met name Violine evenals Lagon en Soufre. Dit zijn bovendien slechts enkele van de vele opties waarover u beschikt.

Spaar mee voor interessante kortingen

Kiest u er voor om het Phildar Partner 6 garen te kopen hier bij Caro's Atelier? In dat geval bent u verzekerd van een groot aantal interessante voordelen. Zo spaart u met elke bestelling die u plaatst mee voor extra kortingen op volgende kopen. Dat is uiteraard niet het enige voordeel waar u op kunt rekenen op het ogenblik dat u over gaat tot het bestellen van dit garen hier bij Caro's Atelier. Een order die wordt geplaatst voor 21:00 uur zal bijvoorbeeld dezelfde dag nog worden verzonden. Daarnaast is het ook nog eens zo dat wij steeds een uitstekende prijs garanderen voor het kopen van het garen. Zo haalt u dit fantastische garen in huis tegen de best mogelijke voorwaarden!

Gratis verzending van uw garen vanaf 45 euro!

Denkt u er aan om een grotere hoeveelheid van het Phildar Partner 6 garen te bestellen of heeft u ook nog nood aan tal van andere artikelen welke beschikbaar zijn in het ruime assortiment hier bij Caro's Atelier? In beide gevallen is het mogelijk dat u uiteindelijk aan een bestelbedrag zult komen van ten minste 45 euro. Waarom dat belangrijk kan zijn? Omdat u op deze manier geen rekening meer moet houden met vervelende verzendkosten die uw totale bestelbedrag nodeloos duurder kunnen maken. Vanaf 45 euro wordt uw bestelling hier bij Caro's Atelier dus altijd helemaal gratis verzonden. Als dat niet mooi meegenomen is!