Filter uw producten


Pagina 1 van 2

Katia Cotton Cashmere

Katia Cotton Cashmere is een natuurlijke draad welke bestaat uit speciaal katoen evenals kasjmier garen. De honderd procent natuurlijke samenstelling waar dit garen over beschikt zorgt er voor dat ze zijdezacht aanvoelt. Omwille van deze reden is het de moeite waard om te kiezen voor dit garen voor wat het realiseren van kledingstukken voor een gevoelige huid betreft. Ook voor kinderkleding evenals kledingstukken voor baby's wordt er vaak voor dit garen gekozen. Denkt u er ook aan om Cotton Cashmere garen te bestellen en zou u graag zeker willen zijn van een zo interessant mogelijk prijskaartje? In dat geval is het meer dan de moeite waard om kennis te maken met garen welke kan worden aangekocht hier bij Caro's Atelier!

Een garen van hoge kwaliteit

Katia Cotton Cashmere is een garen welke over zeer specifieke kenmerken beschikt. In eerste instantie staat dit garen er om bekend over een zachte uitstraling en een aanzienlijk volume te beschikken. Het garen heeft verder een licht gewicht en kenmerkt zich door een hoge kwaliteit. Indien u er voor kiest om gebruik te maken van dit garen kunt u rekenen op een samenstelling bestaande uit 70 procent merinowol en 30 procent kasjmier. Merinowol staat er om bekend over zeer isolerende eigenschappen te beschikken en bovendien neemt ze ook heel wat vocht op. Voor kasjmier geldt dan weer dat ze zowel kan zorgen voor extra warmte tijdens de winter als verkoeling tijdens de zomer. De combinatie van beide wolsoorten heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat er kleding voor alle seizoenen mee kan worden gemaakt. Eén ding staat in ieder geval vast, wanneer u nood heeft aan een echt kwalitatief en veelzijdig garen is het een aanrader om deze lijn te ontdekken.

De eigenschappen van Katia Cotton Cashmere

Eén bol van het Katia Cotton Cashmere garen is goed voor een gewicht van 50 gram. U kunt door het kopen van een dergelijke bol bovendien rekenen op een looplengte van 155 meter. Dit garen leent zich goed om te breien met een naald van tussen de 2,5 & 3,5 mm. Gaat u dit haken eerder gebruiken om mee te haken? In dat geval dient u rekening te houden met een naald van tussen de 2 & 2,5 mm. In principe kunnen creaties die zijn gemaakt met behulp van dit type garen gewassen worden in de wasmachine. Hou er daarbij wel rekening mee dat dit niet mag gebeuren op een temperatuur van meer dan 30 graden.

Ook geïnteresseerd in deze collectie?

Hebben de zeer specifieke eigenschappen van dit garen u ook wel weten te overtuigen en kunt u niet meer wachten om er mee aan de slag te gaan? In dat geval hebben we goed nieuws voor u! U kunt er namelijk voor kiezen om al het garen van Katia Concept uit de collectie te kopen hier bij Caro's Atelier tegen een bijzonder aantrekkelijke prijs. Bovendien wordt uw bestelde garen altijd bijzonder snel verzonden. Bestelt u ze vandaag voor 21:00 uur? Dan gaat ze dezelfde dag nog op de post! Wanneer u een bestelling plaatst voor een totaalbedrag van ten minste 45 euro hoeft u ook nog eens geen verzendkosten te betalen. Het mag dan ook duidelijk zijn, uw Katia Cotton Cashmere garen bestelt u nergens beter dan hier bij Caro's Atelier!