Merry Blanket CAL Kit

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
EAN:
13314002
Levertijd:
Zodra het artikel leverbaar is, zie datum website. Het is niet mogelijk andere artikelen met deze order mee te bestellen. Bestel deze apart!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Start: 1 oktober 2024. Duur: 6 weken. Mozaïek gehaakte kerstdeken met aanpasbare boodschap of wens. De Merry Blanket CAL kit bevat 22 bollen Katia Craft Lover in 2 verschillende kleuren, om de Merry Blanket deken te haken tijdens de volgende Katia CAL 202
€69,40
Incl. btw

Bekijk meer varianten:

Vragen over Katia Merry Blanket CAL Kit?

Merry Blanket CAL Kit

LET OP: DIT IS EEN VOORORDER, HET PAKKET WORDT ERGENS IN JULI VERZONDEN.
 
Start: 1 oktober 2024.
Duur: 6 weken.
 
Project: Mozaïek gehaakte kerstdeken met aanpasbare boodschap of wens. De Merry Blanket CAL kit bevat 22 bollen Katia Craft Lover in 2 verschillende kleuren, om de Merry Blanket deken, ontworpen door @mrceycrochet, te haken tijdens de volgende Katia CAL 2024. Word lid van de Crochet-Along Katia Facebookgroep en download het patroon in 6 talen: Nederlands, Frans, Duits, Engels, Spaans en Italiaans. Ook krijg je toegang tot een volledige video om de mozaïek haaktechniek te leren. Het ontwerp bevat een aanpasbaar gedeelte om jouw eigen kerstgroet of -boodschap in mozaïek te haken.
 
Net als deze Merry Blanket CAL Kit, heb je het volgende gereedschap nodig (niet inbegrepen in deze kit): een 4,5 mm haaknaald, een stopnaald en een schaar. Afmetingen: ca. 110 x 140 cm.
 
 
Wat is een CAL?
Een CAL (vertaald uit het Engels: Crochet-Along), betekent het volgen van hetzelfde haakpatroon, samen met andere personen, gedurende een bepaalde tijdsperiode. Dat wil zeggen, een “online ontmoetingspunt ” waar je handwerkers uit de gehele wereld leert kennen; iets nieuws kan leren of een andere werkmethode voor bijvoorbeeld een steek die je al kende; andere mensen helpen om hun werk voort te zetten dankzij jouw ervaring; maar bovenal, een CAL is het delen van je tijd en je passie voor haken.
 
Het pakket bevat:
  • Benodigde garens in de gekozen kleurstelling
  • Patroon (ontvangt u digitaal)
Verder nodig:
  • Haaknaald 4,5 mm
  • Stekenmarkeerders
  • Wolnaaldenset
 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen