Della Q Buddy Case - Groen

EAN:
691327319809
Levertijd:
Dit artikel wordt naar verwachting binnen 3-4 werkdagen verzonden
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De Della Q Buddy Case is een stijlvol naaidoosje voor onderweg - deze nieuwste versie is extra handig dankzij de magneten die de diverse fournituren altijd op hun plaats houden.
€40,00
Incl. btw

Bekijk meer varianten:

Vragen over Della Q Buddy Case - Groen?

Della Q Buddy Case - Groen

De Della Q Buddy Case is een stijlvol naaidoosje voor onderweg - deze nieuwste versie is extra handig dankzij de magneten die de diverse fournituren altijd op hun plaats houden. De Buddy Case is niet alleen zeer stevig, maar ook nog eens zo klein dat hij in elke (Della Q) handwerktas past. Het doosje sluit met een drukknoop. De buitenkant is gemaakt van stevige canvas (wasdoek) met details van kunstleer; de binnenkant van polyethyleentereftalaat (PET). Verkrijgbaar in diverse mooie kleuren. De Della Q Buddy Case is 12,7 x 8,9 x 5,1cm en wordt zonder inhoud geleverd.

Het is een mooi doosje. De magneten zijn niet heel sterk dus de naalden blijven niet goed op hun plek zitten. Misschien heb ik de afmetingen over het hoofd gezien want als ik geweten had wat het formaat was had ik het doosje niet gekocht omdat mijn schaartje er niet in past. Het doet redelijk wat het moet doen maar had er meer van verwacht.
3 sterren op basis van 1 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen