Filter uw producten


Pagina 3 van 3

Scheepjes Merino Soft

We laten u graag kennismaken met het Scheepjes Merino Soft garen. Het betreft hier een heerlijk zachte en bovendien luxueuze draad welke is gemaakt van 50 procent superwash extra fine merinowol evenals 25 procent micro en 25 procent acryl. Deze bijzondere combinatie zorgt er voor dat er een ongelofelijk veelzijdig garen tot stand is gekomen welke zich onder meer kenmerkt door een zijdezachte look & feel. Wilt u graag meer te weten komen of is het de bedoeling dat u binnen de kortste keren zelf met dit uitnodigende garen van start kunt gaan? In beide gevallen zult u kunnen vaststellen dat u hier bij Caro's Atelier binnen het wol en garen assortiment zonder twijfel aan het juiste adres bent!

Zijdezachte look & feel

Zoals reeds aangehaald is één van de belangrijkste kenmerken van het Scheepjes Merino Soft garen dat deze beschikt over een zijdezachte look & feel. Deze zorgt er voor dat dit garen zich op uitstekende wijze leent voor niet alleen het haken, maar ook het breien van tal van uiteenlopende kledingstukken. Denk op dit vlak niet alleen aan truien, maar ook aan vesten evenals aan omslagdoeken. Dat dit garen zo geschikt is voor het realiseren van kleding is niet alleen te wijten aan de zachte eigenschappen van de draad, daarnaast is het ook nog eens zo dat ze perfect kan worden gewassen op een temperatuur van 30 graden. Dit maakt Scheepjes garen uiteraard ook erg onderhoudsvriendelijk.

Verkrijgbaar in 49 verschillende kleuren

Het is een vaak gehoord probleem dat mensen overtuigd zijn door de eigenschappen waar een bepaald type garen over beschikt, maar tegelijkertijd tegen een aanzienlijke beperking op vlak van kleuren aanlopen. Dat is natuurlijk erg vervelend. Gelukkig is dit iets waar u zich geen zorgen over zult moeten maken op het ogenblik dat u er voor kiest om met het Scheepjes Merino Soft garen aan de slag te gaan. Deze is namelijk verkrijgbaar in zomaar even 49 verschillende kleuren. Welke uitstraling u met andere woorden ook wenst te geven aan al uw creaties, het is in principe nooit een probleem indien u er voor kiest om aan de slag te gaan met het garen uit de Merino Soft lijn. Ontdek nu alle prachtige, beschikbare kleuren!

De eigenschappen van het Scheepjes Merino Soft garen

U gaat natuurlijk geen gebruik maken van een bepaald type garen zonder dat u zich bewust bent van de precieze eigenschappen waar deze over beschikt. Wat dat betreft is het de moeite waard om te weten dat het garen over een samenstelling beschikt van 50 procent superwash merino, 25 procent micro evenals 25 procent acryl. Een bol van het Scheepjes Merino Soft garen heeft bovendien een gewicht van 50 gram waardoor ze goed is voor 105 meter aan draad. De stekenverhouding is 10 x 10 centimeter = 19 steken x 23 naalden. Wanneer u gebruik gaat maken van dit garen kunt u dat het beste doen in combinatie met een naald die beschikt over een dikte van 4 à 5 mm.

Hoe moet u dit Scheepjes garen onderhouden?

Het feit dat het Scheepjes Merino Soft garen voor 50 procent bestaat uit superwash merino zorgt er voor dat ze zonder probleem in de wasmachine kan worden gestopt. U moet er wel rekening mee houden dat dit slechts mogelijk is tot een temperatuur van maximum 30 graden. Het is niet mogelijk om creaties die zijn gemaakt met behulp van dit garen in de wasdroger te stoppen. U laat ze dan ook bij voorkeur plat drogen. Hoe dan ook, het feit dat u er zonder probleem voor kunt kiezen om het garen in de wasmachine te wassen komt het onderhoudsvriendelijke karakter van dit garen natuurlijk alleen maar ten goede.

Haal het Merino Soft garen vandaag nog in huis!

Hebben de specifieke eigenschappen waar het Merino Soft garen over beschikt u eveneens weten te overtuigen? In dat geval is het zonder meer een aanrader om deze te kopen hier bij Caro's Atelier! Niet alleen voorzien wij onze klanten namelijk graag van een zeer toegankelijke prijs voor wat het kopen van hun Scheepjes Merino Soft garen betreft, daarnaast haalt u deze ook altijd in huis tegen de meest interessante voorwaarden. Bent u ook overtuigd? Plaats dan vandaag nog uw bestelling hier bij Caro's Atelier en geniet ook nog eens van gratis verzending van uw order vanaf een bestelbedrag van minimum 45 euro!